The man is dead, he is in pain, every day we see the destruction of this society of ours. As long as there is no responsibility for actions, he was called bane, sopta, dujic, turudic, dalic or the one from the soa who informs Israel who are undesirable citizens..

https://www.24sata.hr/news/nevjerojatno-skoro-godinu-dana-od-banoziceve-nesrece-odgodena-je-nova-rasprava-1010506?24sata_ref=frontpage-home

Posted by Responsible_Age_989

19 Comments

  1. Btw….se mogu ovakvi slucaji negdje prijaviti nekome “visem”, nekom izvan HR ili nesto slicno?

    Vjerojatno ne, al, eto, cisto me zanima.

  2. Superbius_Occassius on

    I opet, dobar dio glasača je rekao “da, to je to” i glasao za ovu ekipu. Plus skrojene izborne jedinice, plus manjinci na prodaju, plus pokoji žetončić na prodaju. Čarolija čista.

  3. vladu nije briga ljude nije briga zasto da se sad zamaramo time

    trebamo se pokupit i otic odavdje, zadnji izbori rekordna izlaznost i dalje hdz pobjedio s dp-om, nece se nista promjenit dugi niz godina a do tada tko ziv tko mrtav

  4. imali taj čovjek (monstrum) susjede? kako ga oni mogu gledat da se šeta i prolazi selom / gradom??

  5. Zašto optuženik uopće ima prava odgađati išta?

    Ovo čak ni u SAD nema, gdje treba dokaz da bi bio optužen.

    Imate dokaz, dakle on je potvrđeni optuženik i kao takav nema nikakva prava, manja od mrava na cesti.

    Dakle, ne pojavi se na suđenju, fino na vrata sa nalogom, u maricu i 30 godina zatvora, ne vidim nikakav problem.

    Nevjerojatno kakva prava ubojice imaju kod nas, bolje bit ubojica nego ukrast kutiju keksa u Plodinama.

  6. Lijepa Naša…

    …u kojoj ubojice slobodno hodaju ulicama ili završe na “suđenju” a sutkinja je Šupe, krimosi kojima se nikad ne sudi, političari čije parnice odu u zastaru, uhljebi s lijepim plaćama, podobni koji viču “nakaze!”, “branitelji” koji su se fino okoristili za vrijeme privatizacije, lažni branitelji s milijun beneficija…i još mnogo toga.

    Lijepa, ali manje Naša…

    u kojoj se kumicu s placa fino kazni i zaplijeni joj se sva roba, obične ljude koji nikako neće dočekati zastaru, ljude koji za pokazivanje srednjeg prsta mogu biti kažnjeni, ljude koje će se deložirati bez pardona dok drugi bez imalo srama mogu koristiti državne stanove za džabe, ljude gdje si prosječna obitelj ne može priskrbiti normalnu nekretninu bez da se zadužuju na 100 godina…

    Mogao bih tako u nedogled…

  7. Tko vodi ovaj slučaj i kome mi kao javnost možemo poslati stotine mailova ili sjesti na telefone i žaliti se? Ovo pitam ozbiljno, ako netko zna.

    U našoj zemlji se pokreće nešto tek kad postoji pritisak javnosti, i moramo shvatiti da taj pritisak mi možemo i trebamo vršiti.

  8. Zamislite da ste tinejdžer koji upravo odlučuje kako oblikovati svoj životni put i ciljeve, ili radnik u Hrvatskoj koji preživljava od mjeseca do mjeseca. Sagledajte protekli tjedan iz te perspektive. Ne želite biti dio korumpiranog sustava, ne želite preuzeti položaje ili funkcije za koje znate da niste sposobni, niti se uhljebiti negdje. Želite zarađivati svoj kruh dostojanstveno i pošteno.

    Nijedna demografska mjera ne može vas zadržati u ovoj zemlji kad vidite kako jedna obitelj harači Šibenikom ili kako osoba koja je ubila čovjeka i dalje slobodno hoda. Ne govorimo ovdje o spekulacijama, već o nepobitnim dokazima, a rješenja koja dobivamo su nevjerojatno glupa: “Nije bilo namijenjeno njoj kao osobi”, “Imao je alkohola u krvi, ali od igle sa kojom su mu vadili krv”…

    Dokle više!?

    Ne želim se ponavljati kao papiga s frazama tipa “izlazite na izbore” i sličnim stvarima. Ovdje treba postaviti jasne granice – govorimo barem o ostavkama, a u ozbiljnijim slučajevima o zatvoru bez pregovora. Vjerujem da bi, kad bi se prvi put na nekome pokazali zubi, to dalo tračak nade i motivacije ljudima u ovoj zemlji. Time bi im pokazali da su oni, građani, prava vlast u ovoj državi. Svaki sljedeći prijestupnik dobro bi razmislio o svojim postupcima. Pravosuđe treba mijenjati iz temelja.

  9. Čekajte malo, optuženik u ovoj državi može odgoditi potvrđivanje svoje vlastite optužnice zbog zauzetosti svog odvjetnika? Zvuči kao ogromna rupa u zakonu.