In the 2024 report of the Institute of Social Studies, “Do you think irregular immigrants such as Syrians, Afghans, etc. living in our country should be sent back to their countries?” survey:

https://www.reddit.com/gallery/1g42zbh

Posted by TruthMattersX

12 Comments

  1. Nitelikli afgan, suriyeli derken neyi kastediyoruz acaba…
    Ulkemizde olmayan nasil bir egitim ve bilim geliyor afganistandan.

  2. Egitim duzeyi arttikca tolerans da artiyor. Egitime daha fazla onem vermemiz gerekiyor diyebilir miyiz ✍️

  3. bosyapanbirisi on

    Niteliğinizi seveyim gönderin hepsini niteliği olan zaten turkiyeye hic gelmez avrupaya gider

  4. Türkiye’nin çoğunluğu yabancıları istemiyor. DEM’in çoğunluğu bile yabancılar gitsin istiyor. İnsanlar artık yabancıların getirdiği sorunlardan bıkmış durumda. Dolayısıyla Türk vatandaşlarıyla hesaplaşmak yerine partiler artık Türk vatandaşlarının isteğini yerine getirmeli.

  5. Burada önemli soru “düzensiz göçmen” ne demek? Cevaplayanlar bunu biliyor mu? Oturma izni ya da vatandaşlık verilirse düzensiz değiller zaten artık.

  6. smokes_cigarettes on

    Nitelikli olanlar zaten Türkiye’de kalmadı ki hiçbir zaman. Üniversitede tanıştığım bir Suriyelinin babası mimar, amcası doktordu. Savaş patlar patlamaz babası Almanya’ya amcası Amerika’ya göç etmiş bile. Bizde kalanlar zaten gelişmiş ülkelerde barınacak vasfı olmayan ya da kaçak yollarla ab’ye gitmeye götü yemeyen ama Türkiye’de barınabileceğini bilen; ne olduğu, ne boka yaradığı belirsiz tipler.

  7. bu yüzde beşi de gönderek. ZP den kalsın diyenlerin %0 olması komik ve doğru olmuş. kaç kişiye sordular acaba? 

    edit: Türkçe tabloda % işareti niye sayıdan sonra amk