That you can fucking hate the Russians.

https://444.hu/2024/10/14/a-nemet-hirszerzes-vezetoje-szerint-moszkva-par-ev-mulva-kepes-lehet-tamadast-inditani-a-nato-ellen?appview

Posted by roggahn

32 Comments

  1. BreadstickBear on

    Ez nem 2009, nem hiszi már nagyon senki, hogy az oroszok egyedül letarolják Európát és partraszállbak az Egyesült Államokban.

  2. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem a német hírszerzés állította, hogy nem lesz orosz támadás, annyira magabiztosan, hogy a hírszerzés vezetőjét különleges alakulatoknak kellett kimenteni Ukrajnából már az invázió megkezdése után?

  3. Most arról az orosz hadseregről beszélünk amelyik nem tudott elmenni Kijevig, hanem ki kellett kerülnie Ukrajnát?

  4. Prestigious-Job-9825 on

    Ukrajna ellen is *képesek voltak* támadást indítani, aztán lassan 3 éve szopnak ott. Sőt, már védekezni is kényszerültek az ukránok ellen Kurszknál. A saját földjükön.

    A romokban lévő gazdaságuk és a korrupciótól rozsdásodó haderejük talán nem pont *pár év* múlva lesz képes egyszerre harcolni az egész Nyugat ellen.

  5. Na de indítson már akkor, meg hajigálja az atomot, de csak a pofája nagy. Az a tévképzete, hogy nagy a fasza, közben meg csak a Sztálin legvágott faszát lesi a vitrinben. Ez lett a Vörös Hadseregből. Egy levágott pénisz

  6. na ne rohogtessenek mar, Ukrajnat sem tudjak bevenni.

    a Nogradi Gyorgyon nevelkedettek erre azt mondjak, hogy azert nem mert “nem akarjak” .. muahahaha

  7. A “képes lehet” feltételes mód. Szóval Magyarország is képes lenne elfoglalni romániát, feltéve, ha a románok a fideszes OB féle narratívát követnék. Komolyra fordítva a szovjeteknek még a 2vh-ban, mikor nekik volt a legnagyobb hadseregük a világon is évekbe telt eljutni berlinig úgy hogy BP ostroma után összevonták a hadseregeiket Berlin ostromára, kihagyva bajorországot, bécset, salzburgot Nem, a ruszkik nem mernék megtámadni a natot… igaz ettől még elrettentő erőt kell mutatni ez nem vitás.

  8. Mysterious_End_2462 on

    Ezt hallgatjuk evtizedek ota. Egy ukran invaziot se kepesek veghez vinni, pedig ott a nyugat csak fegyvert ad.

  9. Cute-Cost-4360 on

    Most akkor még pár fegyver kell az ukránoknak és legyőzik az oroszokat, vagy pedig nemsokára az oroszok lerohanják egész Európát? Valahogy a kettő egyszerre nem stimmel.

    Persze attól még nem árt felkészültnek lenni. Feltételezem azért van ez a hergelés, hogy jobban el tudják adni az embereknek a növekvő hadi kiadásokat.

  10. Fater veterán, harcot látott szolgálati nyugdíjas katona, ő mondta nekem azt hogy a háborúban egy pozitív van: legalább 20 évre eltolta a háborút a nyugat és az oroszok között ha nem tovább.
    Én is vele értek egyet.

  11. -_-______-_-___8 on

    Ukrajnával is alig bírnak, ha elindulnanak a NATO ellen 5 percig se tartana a haboru

  12. ChuckleCounselor on

    Lassan tényleg nem lesz más megoldás, mint lejátszani ezt a meccset… Ezek a kurva ruszkik csak akkor ülnek el egy 50 évet, ha rendesen ki van porolva a picsájuk…

    Még egy ilyen szarházi nemzetet a kontinensen nehéz találni.

    A 21. században hogyan nem értik meg az emberek ezen a kontinensen, hogy mindenkinek jobb lesz, ha béke van?

    Lehet itt nyígni, meg szabadságharcolni brüsszellel, de valahogy az a világ mégis jobb, mint a faszszopó keleti diktatúrák…

  13. Shoddy_Departure_465 on

    Tehát Ukrajna nem megy, szóval megtàmadjàk az EU-t…?

    Ez lehetetlen, max ha 3. világháború lesz és Kínàval kerülnek egy csapatba.

    Noh de persze a bölcs nyugati geopolitikusaink mindent megtesznek a kínai-orosz szövetség lètrejötte ellen…

  14. Hagyjuk már ezt bazdmeg. Hát egy “nemlétező országgal” se bír el a világ egyik legnagyobbnak címzett katonai hatalma. Hát mi a tuccsanós hónaljt akarna Putyin egy NATO-val szemben? :DDDDD

  15. PsychologicalArm6921 on

    Szóljon már valaki orbán bazsinak, hogy kezdheti varrni a fehér zászlót, vagy fényesíteni a fegyverét, attól függően, hogy épp hazaárulósat játszik vagy honvédőset.

  16. Na végre egy jó hír! Így már sokkal könnyebb lesz elmagyarázni az asszonynak hogy miért létszükséglet az hogy vegyek egy fpv drónt.

  17. Ugyan mivel ?
    Oké jobb félni mint megijedni.
    Meg hát mondjuk támadást lehet indítani conscriptekkel meg még megmaradt T62/T72-es tankokkal meg MT-LBvel az más hogy akkor kb az az egész egy öngyilkos akcióval érne fel nekik.

  18. Ecstatic_Emotion1270 on

    Ezt a faszságot bazmeg, hogy lenne képes? Ha képes lenne akkor elbírnának az ukránokkal. A NATO elleni támadáshoz minden munkaképes orosz férfit egytől egyik elkellene vonni és akkor ki működtetné a kocerájt? Putyin 10 éven belül megy a levesbe és majd váltja egy kevésbé ideológia vezérelt alak.

  19. Mert, mi lesz 6-8 év múlva? Addigra a nyugati világ keresztes lovagja (Trump) nyugovóra tér, és nem lesz, ki útját állja a keleti hordáknak? /s

  20. Sea-Environment-5748 on

    Ki kell leptetni az orszagokat a natobol, mert a tagsag veszelyes. Nem szabad egy haborus vedkezesbe belemenni.

  21. Az itteni kétkedőknek: Putykót pont nem racionálisan kell értékelni és vizsgálni, hisz Ukrajna megtámadása ezt bizonyította.
    Elhitették vele, hogy menni fog simán.

    Na most mondjuk ha még 5 évig masszívan fegyverkeznek, mi a garancia arra, hogy nem hiszi el azt, hogy meg tudja verni a Natot is?
    És még csak nem is kell az, hogy addigra vége legyen a harc Ukrajnában, de ha vége lesz, akkor főleg.

    Nyilván nem lehet tudni, hogy mi lesz, de azért ez is egy lehetőség, volt is már ilyen.

    Anno Hitler is elhitte, hogy menni fog a kétfrontos harc, és Szovjetunió is sima lesz…

  22. Mobile_Conference484 on

    Ezért IS fontos segíteni az ukránoknak elgyepálni őket, még akkor is ha kizárólag öncélúság és az oroszoktól való rettegés vezérli az embert, nem pedig tisztesség. Hogy eszükbe ne jusson.

  23. azért ne felejtsük el a kiberhadviselést, politikai manipulációt-szarkavarást, fake news, energiamanipulációt, mindenfél destabilizáló cselekményt, migrációs nyomást, stb, ezekhez meg nem kell tankkal idejönni (akár képesek rá, akár nem).

    én azt gondolom, h a belső bomlasztás árán akarnak konfrontálódni. a nyugati társadalmak el vannak kényelmesedve, nehez mondanak le a jólétről, plusz nem szeretik a migránsokat és az azokkal járó problémákat.

    én ezt az amcsi választások miatti kötelező megnyilvánulásnak gondolom. a német burkoltan jelzi, h az USA szövetséges, vegyük komolyabban, legyen szorosabb együttműködés a nato-n belül. de az is lehet, h orosz dezinfós manipuláció.

  24. SupermarketLivid9734 on

    Moszkva a nagy szavak helyett vegye fel a kapcsolatot valamelyik 3 betűs céggel aztán egyezzenek meg. Baszódjanak meg a fenyegetőzéssel. Főleg a fejünk felett.

  25. Ha így megy tovább az európai parlamentben fogják megtámadni európát a szavazógépekkel.