The winning ideas of the 2023/24 Budapest community budget

https://i.redd.it/jp9loq7t6pud1.png

Posted by pudingleves

16 Comments

  1. CaterpillarMiddle218 on

    Nekem ebből csak az jön le, hogy még mindig nincs köz wc a Margitszigeten? Elképesztő. Évekkel ezelőtt valami hotelbe kellett belógni.

    2 park van egész Budapesten, ahol érdemben időt lehet e eltölteni, de pisilni, na, azt nem lehet.

  2. Na végre, kiváncsi leszek mikorra valósul meg Haller utcai átjáró, de nagyon jó lenne, ha kellene ott mindig kurva nagyot kerülni ha ki akar jutni az ember a Duna partra.

  3. A kis- Ă©s nagydolgát meg oda vĂ©gezze az ember fia/lánya, ahova akarja Ă©s tudja…

  4. Corvin negyed aluljáró művészeti projekt xD alig várom már azt a giccses fost amit a hozzáértő városvezetés odálmodik.

  5. budapestersalat on

    évről évre emleni kellene közösségi költségvetés összegét és jobb szavazási rendszert kellene kiépíteni. Értem hogy meg akarják könnyíteni a szavazást, az jó is, hogy nem kell külön leokézni miután beadtad a szavazatodat, de aki nem csak egyre vagy háromra akar szavazni, az rakhassa sorrendbe őket. Így sokkal igazságosabb lenne a végeredmény is. Így vannak kategóriák ahol csak 1 nyert, de hány százalék támogatotta? nincs ez így rendben

  6. Ezek jók, én nem ezekre szavaztam (kivéve néhányat), de ezeknek is örülök. 🙂

  7. “Nagy” ötletek huehuehue

    + az egész Margitsziget egy nagy nyilvános WC

    + egyáltalán az a néhány fizetős ami van működik már kártyával?

    Komolyra fordítva kár, hogy csak a szigetre már nagy projektnek minősül a nyilvános wc, a városban általánosan felőlem lehet fizetős is, csak 1. takarítsák, 2. fogadjanak el kártyát

  8. kutyagumi mentesites. azt a kurva. kozben a mento nem tud beallni a soten a buzi kis bolyak miatt. vitezi azert mas kaliber. de az is nimand szal tok mindegy. demszki alatt legalabb volt egy kis freedom egy kis kaosz.

  9. Pillango jatszoteren van wc, felujitaskor epitettek azt is. Csak epp zarva van a megepitese ota.

  10. Educational-Milk4802 on

    Annyi kritikám van azért ezzel a közösségi költségvetéssel, hogy évek óta meg lehet szavazni olyan dolgokat, mint az akadálymentesített útpadkák, amik aztán sosem nyernek, mert nyilván mindig népszerűbb lesz 10 darab fa kiültetése, mint az, hogy a kerekesszékeseknek ne kelljen még az olyan forgalmas helyeken is kerülniük, mint pl. a Rákóczi út, a Nagykörút vagy a Váci út. Én értem, hogy ma már az is 1 misi, ha valaki arrébb rak egy kockakövet, de ezt akkor is megalázónak érzem azokkal szemben, akiknek olyan kényelmi funkciókkal kell versenyezniük, mint a margitszigeti csomagmegőrző, miközben nem tudnak átkelni az utcán.