After revelations about the S lottery: No one has gotten their money back

https://sverigesradio.se/artikel/efter-avslojanden-om-s-lotteriet-ingen-har-fatt-pengarna-tillbaka

Posted by Peter-Pair

8 Comments

  1. whatcomesnextiswhat on

    Föga förvånande dom är säker redan spenderade i form av utbetalningar till Budin, Andersson eller något annat högdjur. Eller upp festade av SSU

  2. ICA_Basic_Vodka on

    Jo men det skulle ju bedömas “från fall till fall” ifall de skulle avslutas och betala tillbaka. Alla fall har bara råkat bedömas som att det inte skulle det. Så de har gjort vad Magdalena lovade i tv, bedömt fall ett och ett. Kan inte se att hon lovade *återbetalning* egentligen, bara en bedömning. Vilket de rimligtvis fått.

    Personligen hade jag gärna sett att alla dessa abonnemang som sålts av bolaget i Barcelona avslutades, så kan ju enkelt de som vill ha dem teckna dem igen. Oklart om dessa avtal upprättats “i tro och heder”, men det säger väl mer om min rättskänsla kanske.

  3. Vilket svindlande. Magdalena Andersson har verkligen agerat moraliskt tveksamt som partiledare för S.

  4. Tycker det är konstigt att media inte fokuserat något på Kombispels kundtjänst som fokuserar på sälj/fasthållning lika mycket som TM säljarna, så när de kontaktar KS blir de lurade igen.

    Jag har själv lurat hundratals stackare att bli kvar med hjälp av totalt värdelösa premier i framtiden – hur de blivit utvalda att få något fint (som var skit).

    Säljcoacher som piskar i alla att inte acceptera ett nej samt aldrig nämna att det är socialdemookratiskt.

    Man skäms i efterhand men tjänade bra provision.

    Detta var 2013-14.