I am attaching the opinion of one of the teachers on the matter. I would add that the majority of the teaching staff has a similar opinion. He never teaches, is always busy with other things in class, clicks on Facebook, but there have been times when he fell asleep in class. The most outrageous thing was when he said that the principal fucks the female students, he doesn’t care because he thinks he’s doing it right. Now, when the principal was reported for the pedophile scandal, the teacher just slanders those who dared to act, as if he had any right to do so. I can’t believe that such people can teach in the Hungarian education system.

https://i.redd.it/aq1ws1syk9ud1.jpeg

Posted by ahakzv

14 Comments

  1. Emotional-Weather-99 on

    Leszarja az ügyet. De egy nyomorult,remélem mire a gyerekem felnő az ilyenek nem fogjnak tanítani. Undorító az egész megnyilvánulása

  2. Jól értelmezem, hogy Pista az a tanár, aki beleállt a sztoriba és nem hagyja, hogy elsikkadjon az ügy? Ez a másik meg egy szervilis idióta?
    Hát figyi OP, nem gyenge tananyagot adott annak az iskolának – és minden diákjának-tanárának-vezetőjének – az élet, te mindenesetre büszke lehetsz magadra!

  3. TH szarik rá, mert nem akar kétkezimunkássá vállni, így segíti ezt a felfoghatatlanul mocskos pedorendszert?!

  4. Ilyen véleményt minek ír le bárki is? Nem adott hozzá semmit a témához, csak azt, hogy ő maga is a probléma részese, morálisan lezülött és teljesen alkalmatlan a szakmájában. Legalább maradt volna kussban sunyiban, még az is jobb ennél.

  5. Generous-Duckling758 on

    “ne moralizálj” – jól van békepárti tanár úr. Végülis minek elítélni a pedókat.

  6. A magyar oktatás szar minőségéhez nem csak a fentről jövő inkompetens döntések sora kellett. Időközben egyes tényezők felbátorították a rendszerbe már gyökér, szervilis faszkalapként érkező tanárokat, hogy mégjobban szarjanak az egészbe és biztosítsa őket, hogy nincsenek egyedül.

    20+ éve is voltak kurvaszar tanárok, de vagy nem sokáig voltak azok vagy kénytelenek voltak időnként felmutatni valami értékteremtést.

    Ez a faszparaszt még büszke is rá, hogy egy szervilis, lusta szar. Hiszen messze nincs egyedül és mindig van rosszabb.

  7. Bűnösök közt cinkos aki néma.

    Elmehet a tanári kar nagy része a büdös picsába.

  8. Én ezt nem értem, miért vágsz ide be egy külső helyről önmagávan (contexct nélkül) értelmezhetetlen szövegeket? Mire jó ez. Értem, hogy ez a szöveg számodra értelmes, mert van mögöttes információd (ki írta, kinek és miért). De miért lenne ez egyértelmű másnak?
    Emellett pont egy olyan hozzászólás amiben semmi konkrétum nincs ” én nem azt csináltam amit mondtál, nincs igazad, ne sértegess, és ne beszélj nagy lóról ” <- kb ennyi van ideírva. Ami kb érzelmi kitörésként értelmezhető.

  9. Ok-Cartoonist-3473 on

    Az meg van hogy sem Pista, sem ez a puhapöcs faszvakaró nímand kollégája nem tud pedagógus létére helyesen írni?
    Milyen lehet a többi?
    Nem sokkal lehet különb hely mint az élet iskolája ahol …