Quora questions…

https://i.redd.it/qlhivf7aqxtd1.jpeg

Posted by KeepOnConversing

10 Comments

  1. wolfhound_doge on

    ked uz, tak skor psudo-Ukrajinci, kedze Kyjevska rus vznikla skor jak sprdkaveny orkostan. opak tvrdia len dementi alebo prefetovani pomatenci, ktorym pred nedavnom vybuchla dcera. je to poznat napriklad na kope zdielanych zvyklosti, hlavne s oblastami UA, ktore historicky patrili do Kyjevskej rusi a aj jazyku, lebo Ukrajincina je nam ovela blizsia (a zrozumitelnejsia), nez to primitivne orkske krochkanie.

    ale zapadni slovania sa od hlavneho migrujuceho prudu odtrhli uz v 7 storoci, este pred vznikom Kyjevskej rusi, takze skor by sme mali byt pseudo-Cecho-Poliaci. vidiet to napriklad (ale nie len) na minimalnom az ziadnom vplyve nordickych (vikingskych) kultur, ktore do urcitej miery prenikli na Ukrajinu (vtedajsiu Kyjevsku rus).

    nasa “blizkost” ci “pribuznost” s orkami je zial prezitok sturovskeho simpovania kedy sa v nasich koncinach ustalil blud menom panslavizmus. dnes prejav “patriotizmu” u narodovcov, ale tito pobluzneni neboraci si neuvedomuju, ze je to produkt zufalstva a rezignacie na madarsky utlak a viedensky ojeb po slovenskych povstaniach (ktore sme vyhrali, vid Vilagos) -stur bol najskor za to, aby sme boli spolu s chorvatmi v rakusku, ale viedensky cisar po vitazstve nad madarmi svoje sluby nedodrzal. ufnukany kokotko, ktorym stur bol, sa preto odul a chcel aby bolo slovensko vclenene do ruska a aby sme prijali pravoslavie.

  2. EnergyHoliday5097 on

    Eeey another czechoslovakia hungary war? Should we invite our Romanian friends again?

  3. miamigrandprix on

    It would be hard to find many people in Estonia considering Hungarians “brothers in blood”. The languages originated from the same source a very long time ago, but that is about it.

    And regarding Slovakians being seen as pseudo-russians, that can’t be right at all since that title is reserved for Serbians.