18 Comments

  1. Thorunthorbasi on

    Kararsızlar %31
    CHP % 22
    APK %21

    Kararsızlık belirsizlik demektir. Şu anda zaten ülkeyi belirsizlik yönetiyor. İlginç bir durum

  2. Superb_Performer8729 on

    Çünkü hepsi danışıklı dövüş içinde biride demiyor lan biz ne bok yiyoruz.

  3. Son seçimden sonra anketlere hala inanlar sayesinde bugünlerde bile yüzümüz gülüyor hahahahahs

  4. Sea-Dragonfly-5216 on

    Halk demek ki gerçekten uyanıyor. Bu siyasi sistemin sadece oligarkları koruyup yoksulları yapay gündemlerle oyalama üzerine kurulu bir mizansen olduğunu halk çözmeye başlamış.

  5. CHP, yıllardır AKP’nin ekmeğine yağ sürdü. Bu 2002 seçimlerinden beri açıkça görülüyor. Laik sistemi abartılı şekilde uygulayarak (başörtüsü yasağı mesela) hata yaptılar. Birçok Avrupa ülkesinde bile böyle yasaklar yoktu, ancak Türkiye’de okullarda insanların başörtülerini çıkarmaları için zorlanmaları, AKP’nin yükselmesinde etkili oldu. Benin annanem bile başörtülu, ve koyu Atatürkçü. Ozamanlar bile o bikmisti ve AKPye oy verdi. Kadin bir eglenci yerine gitmek istiyor, yok efendim iceriye alamayiz esarp yuzunden. Kemal Kılıçdaroğlu leblesi geldi, 13 seçim kaybetti ve şimdi özel var basimizda o bile zaman zaman mantıklı, zaman zaman da anlamsız konuşmalar yapıyor. Dünyada hangi ülke olursa olsun, şu noktada CHP’nin %70’in üzerinde oy alması, AKP’nin ise %1 bile almaması gerekirdi. Halkin çoğu cahil, ancak düzgün siyasi partiler de yokki

  6. Millet bu kadar kararsız olmasından kötü bir şeymiş gibi bahsediyor ancak aslında iyi bir şey. Hiçbir partiden bir bok olmayacağını en azından bilinçaltlarında anlamışlar ki kararsız kalıyorlar

  7. Memleket Partisinin eriyip gitmesini izlemek oldukça üzücüydü. Zafer partisi tek kemalist sağ parti ise, Memleket de tek kemalist merkez sol partiydi..

  8. ShitassAintOverYet on

    Kararsızların hangi partiye oy verdiği ve hangi partiler arasında kaldığı sorulmadıkça çok anlamsız oluyor anketler.

    Ben uzun zamandır CHP ve TİP arasındaydım, şu ayağa kalkma mevzusu ile vekil sokabilecekleri her durumda TİP’e oy vermeye daha yeni karar verdim.

    Benim gibi yeri belli ama partisi tam belli olmayanlar var, hep kararsızım deyip ampule yapıştıran var, oy vermeyecekler var, tek bir parti ile hiç oy vermemek arasında olan var. Anket şirketleri bunu izah etmeli.