Since I saw this advertisement several years ago, I simply fell madly in love with that sweater, and I can feel that I simply need it in my life, no matter what it costs. But when you search for bastogne sweaters, nothing really comes up. Should it be assumed that it was made for advertising? Don’t understand why they don’t release it as merchandise. Is there a knitting pattern or something? Help a desperate Bastogne biscuit.

https://i.redd.it/0qbze6xxlwtd1.jpeg

Posted by krissab23

13 Comments

  1. Obstructionitist on

    Min søn på 8 elsker de der småkager. Så meget at han ofte vælger det som hans fredagsslik i stedet for chips, chokolade, eller lignende.

    Ifht. sweateren, tror jeg ikke brandet er stærkt nok til at det ville kunne betale sig for dem at sælge det som merch. Så mon ikke den blot er lavet til reklamen. Hvis du kender nogen som er gode til at strikke, kan du måske lokke dem til at lave en til dig.

  2. Icy_Teaching1954 on

    Find en beige sweater og nogle stoftusser og tegn det på – forsøg at holde dig indenfor maskerne 😉

  3. Apropos sweateren her.. Jeg hørte en historie fra en kammerat, der kender gud og hvermand i København om den her kvinde, der for mange år siden var en af de allerførste i byen med en maskine, der kunne brodere eller strikke motiver. Den var langsom og besværlig at arbejde med, ikke specielt pålidelig, og hun satte den bestemt ikke i gang for sjov.

    En dag ringede en fyr og præsenterede sig som værende ansat ved hoffet og leverede en ordre på vistnok fem sweatere med teksten “Hoffet er ikke det værste vi har!” med grønne, svungne bogstaver (ligesom Carlsberg). Strikkekvinden var sådan lidt “Jaja, den er god med dig..” og var helt sikker på at det var en af hendes venner, der lavede fis.

    En uge senere ringede den samme mand igen og spurgte, om han kunne hente trøjerne dagen efter?

    Så gik det op for hende, at det *var* fra hoffet. Prins Henrik fyldte rundt og de nærmeste ansatte ville hylde ham på sengen med en sang og alle iført de her sweatere. Så fik hun travlt. Og nåede det.

  4. Boycut nu de LU kager der.
    Pakken er blevet 26% mindre, og prisen er steget mindst med de samme 26%

    Det er landevejsrøveri.

  5. Jeg troede, vi var færdige med ironiske overdele? Hvis ikke, så har jeg en tshirt med teksten “Sexlektioner Tilbydes – Første Time Gratis” fra Hjallerup Marked anno 1994, som trænger til at blive luftet…

  6. kindofofftrack on

    Har aldrig set den trøje før, så kan ikke hjælpe – men er sej nok til at strikke og ELSKER Bastogne, så den ryger sgu på listen over “lad os prøve at lave en opskrift og se om det lykkes” 🙈 gemmer dit opslag og smider den ind hvis det nogensinde lykkes (skal lige igennem sådan 6 igangværende projekter, ups)