The Hungarian economy continues to soar

https://i.redd.it/n69jlfserrtd1.png

Posted by ZawiNull

35 Comments

  1. Az Origo se a régi már, ezen a héten még csak kétszer tört ki a harmadik világháború.

  2. EU-s átlagot? Azt a kurva, a kommunizmusba hazudtak ekkorákat.
    Miért panaszkodott nemrég a nagy gazdasági zsenink arról, hogy a lakosság az olimpia és eb miatt biztos külföldön költötték el a pénzt? Miért könyörgött már-már azért, hogy a szép kártyákról költsék el a pénzt?

  3. Nemvagyokmajom on

    Milyen ember lehet az, akinek van képe egy ekkora bődületes marhaságot leírni 😳

  4. Independent-Bug-4955 on

    Jó lenne ha valaki nyilvánosságra hozná kik dolgoznak ennél a göbbels-i szennyportálnál, mert az impresszumnál csak két név van feltüntetve.

  5. FatCarnotaurus on

    Nőtt a csokoládé fejadag, meg cipőből is rekordmennyiségűt gyártunk, vagy mi

  6. Jelenleg mindenkinek van munkahelye, akinek nincs az közveszélyes munkakerülő. Ilyet utoljára a Csinibabában láttam asszem, de ott csak viccből csinálták, hogy kigúnyolják a kommunizmust.

  7. Mindenkinek van munkahelye aki dolgozni akar.

    Fordítás:
    Mindenki tud munkát szerezni ha nem érdekli hogyan bánnak vele, mennyit kell dolgozni és mennyit fizetnek.

  8. AnarchiaKapitany on

    Helyreigazítás: cikkünkben tévesen állítottuk hogy a gazdaság szárnyal. A valóság az hogy a gazdaság szart nyal.

  9. A III–IV. osztályosok számára kiírt Rákosi Mátyás tanulmányi verseny első fordulójának 3. feladata:

    >KÖMAL 1952. október. 33. p.

  10. Durumbuzafeju on

    Az EU gazdaságai nagyon széttartanak az idén. Ciprus 3,7% -ot, Dánia 3,4% -ot növekszik, Írország meg 4% -ot zsugorodik. Ebből számolnak egy átlagot, ami 0,8% lett. Az tény, hogy mi az 1,5% -os növekedésünkkel ennél kicsit jobbak vagyunk, de megelőz minket Svájc 1,8% -kal, Szlovákia 1,9% -kal, Görögország 2,3% -kal, Spanyolország 3,1% -kal, Lengyelország 3,2% -kal. Nyilván értelmetlen olyanokról beszélni, mint Monaco a maga 11% ával.

    A mi növekedésünk nagyon elmarad a húzóállamoktól. Az EU -n kívüliekhez képest meg nevetséges. Norvégia a maga 4,2% -ával aláz mindenkit.

    De ez kurvára nem azt jelenti, hogy jól csináljuk, hanem hogy az energiaválság miatt a nagy országok az idén nem annyira hasítottak, mint szoktak, így lehúzták az átlagot. Ez a fidesz kedvenc taktikája, hogy ragadjunk ki a környezetéből egyetlen adatot, ami pont jól néz ki, aztán dicsekedjünk vele.

  11. MinuteThin9204 on

    Kivételesen nem hazudtak, úgy szárnyal mint a halászsas mikor meglátja a halat és lebukik a víz alá, csak feljönni felejt el.

  12. Szóval akinek nincs munkája, az nem is akar dolgozni? Ez érdekes megoldás a munkanélküliség megszüntetésére. Viszont az origo minőségéből úgy látom, olyannak is van munkája, aki nem akar dolgozni.