Austrians complain about hospital costs

https://i.redd.it/uyz3dxfmoctd1.jpeg

Posted by ScoutyHUN

24 Comments

  1. OP szerint a csirke íztelen volt, a rizs a borsó miatt nem tetszett neki. “Összességében egy elég szomorú ebéd”

  2. Ha nincs betegbiztosításod, a kórházi koszt tényleg elég húzós. Ha magyar vagy, inkább a kórházi koszra érdemes figyelni.

  3. Uborka? Tartár vagy bbq? hol vannak? S csak 1 comb? Le sincs pirítva rendesen és száraznak is néz ki, vissza kell küldeni a séfnek

  4. FansFightBugs on

    Gondolom nem sózták meg a combot, máshogy nem nagyon lehet elrontani. Meg ami a képen van kicsit állott, de azt nem lehet elvárni hogy menzakörülmények között ropogósan érkezzen a csirkebőr.

  5. Durumbuzafeju on

    Ezen mindig megy a hirig. A kórházi koszt nem azért van, hogy finom legyen. A lényege, hogy könnyen ehető, könnyen emészthető kaját adjanak, ami minél kevésbé veszélyezteti a beteg életét.

    Ez annak megfelel, szénhidrát, párolt hús, kis zöldséggel. Be tudod lapátolni kézzel is, nincs olyan része, ami megakadna a torkodon. Majd eszel csülköt káposztával, ha meggyógyultál!

    Edit: Például narancsot tilos lenne adni, mert könnyen megfulladnak tőle. Dióféléket, földimogyorót, tejet, tojást érdemes kerülni, mert sokan allergiásak rá. A tejet azért is, mert a népesség harmada laktózérzékeny. Szőlőt, mert elgurul és elesnek rajta.

  6. Mysterious_Donkey552 on

    Felkészül a szikkadt zsemle az egy szál, azonosíthatatlan vágóhídi maradékból készült parizerrel. Tányér nélkül, odabaszva az éjjeliszekrényre amit 10 éve nem fertőtlenítettek le. 

  7. No-Spread3780 on

    Némelyik osztráknak szívesen oda adnám Orbánt egy fél évre.
    Szerintem egy hónapig se birnák.

  8. Eastern-Audience2966 on

    Őszintén kérdezem akik itt szárakenyeres uborkát vizualizálnak magyar korházi ebédnek, voltak valaha korházban? Ez a kaja itthon is a szar ízetlen kategóriába esik.
    Szósz: REngeteg saját tapasztalat

  9. Mit akarnak, lesz ez még rosszabb is, ha továbbra is ilyen fasza kormányokat szavaznak meg mint most.

  10. Ez egy átlag ebéden a kantinban. Kórházban itt ehhez képest igen keveset adnak.
    Nem tudják ezek a labancok, hogy milyen jó dolguk van. Na majd az FPÖvel megnyílik nekik is az orbáni út.

  11. Mundane_Bag8157 on

    Ez Magyarországon egy luxuskaja néhány családnál is, nemhogy a kórházban 

  12. Desperate-Painter152 on

    Sülhetett volna még mondjuk, meg talán egy kis sárgabarack kompót mellé! Amúgy Michelin sok máshoz képest

  13. Én nem is ettem három napig amíg bent voltam csak kekszet meg nápolyit bár nekem az első napi kaja valami száraz rizsből készült rakott karfiol volt… valami gusztustalan íze volt. A leves pedig inkább zsíros lében úszó mirelit zöldség volt. A kedvencem, hogy a leves egy ezeréves műanyag éthordóban jött amit már megrágott jó néhány beteg kanala az évek alatt.

  14. Low-Addendum-553 on

    Nem kell nyavajogni, nálunk az államiban is ilyen, csak otthonról kell hozni hozzá rizibizit, meg sült csirkét. Meg tányért, meg étkészletet, meg wc papírt, meg szappant. (Most látom még savanyúságot se adnak hozzá?)