– It’s completely crazy, says furious mother after experiences at school [med lærervikarer, der bliver tromlet af børnene]

https://echo.tv2.dk/2024-09-25-det-er-jo-fuldstaendig-forrykt-siger-rasende-mor-efter-oplevelser-paa-skole

Posted by GQlle89

9 Comments

  1. Anxious-Bathroom-794 on

    med fare for at komme i problemer, så kunne det jo også være at børnene ikke lære at have respekt for de voksne hjemmefra.

  2. Jeg får den skøre tanke, at denne forælder måske skulle overveje, hvorfor der er så få, der vil være lærere? Eller vikarere? Jeg vil personligt heller have tæsk med en våd søndagsberlinger eller vente tre timer på Korsør station.

  3. Mortonwallmachine on

    >Og det var ikke første gang, sønnen kom hjem med sådan en fortælling om lærervikarerne på skolen.

    >Sidst havde en helt ung vikar forladt klassen i afmagt, så børnene aldrig modtog undervisning. Og gangen før havde en presset vikar sendt de vilde drenge ud af klassen, fordi vedkommende ikke kunne styre dem.

    Mon det er vikaren eller ungerne der er noget galt med her. Det virker ikke helt klart. Måske man som forældre skulle se lidt ind ad og overveje om man har haft en finger med i spillet her

  4. LuckyAstronomer4982 on

    Citat

    >Da hendes 9-årige søn kom hjem og fortalte, at en ung, frustreret lærervikar havde smidt ham uden for døren med ordene: “Du skal skride, jeg gider ikke glo på dig”, var hendes grænse nået.

    Hvad mon der gik forud?

  5. >Da hendes 9-årige søn kom hjem og fortalte, at en ung, frustreret lærervikar havde smidt ham uden for døren med ordene: “Du skal skride, jeg gider ikke glo på dig”, var hendes grænse nået.

    Stakkels uskyldige barn som skal finde sig i den slags fra den dumme vikar.

    /s

  6. Når man ser en klasse der har meget vikar og at det, som der står i artiklen;

    “Sidst havde en helt ung vikar forladt klassen i afmagt, så børnene aldrig modtog undervisning. Og gangen før havde en presset vikar sendt de vilde drenge ud af klassen, fordi vedkommende ikke kunne styre dem.”

    Så er det ofte fordi vi har at gøre med en klasse hvis lærer er sygemeldt eller har fundet andet arbejde fordi klassen er ekstremt hård at undervise i. Folk der siger at de ikke gider glo på en anden, er ofte i høj affekt, også er det ofte fordi de er meget presset.

    Det er utroligt svært at være i som lærer/vikar/elev, og endnu sværere at gøre noget ved. Kender en masse af mine tidl. Kollegaer som netop har fundet et nyt job eller har sygemeldt sig, fordi en klasse er så dysfunktionel.

    Så hvad kan man gøre? – Vi har på min egen skole haft gode erfaringer med at kører mere 2-lærer ordninger, at de elever som afbryder undervisningen bliver tilbudt andre skoletilbud, og at arbejde i mellemtrin klasser med [Projekt Kærlig Talt](https://www.projektkaerligtalt.dk/) og skrevet til forældre hver gang der er noget, så forældrene til sidst blive trætte af beskederne…

  7. Det er for mig fuldstændig forrykt, at hun mener det er skolens ansvar at hendes søn ikke kan opføre sig ordentligt.

    Han bliver smidt uden for døren, og det bør føre til en samtale med mor, der forklare ham (i tilfælde af, at han ikke ved det), hvorfor han blev smidt ud.

  8. Forældre skulle bare tage at stoppe det der pis med at de skal være deres børns venner. Og fatte at de er deres forældre istedet for.