Experience in the classroom has taken a deep toll on the young substitute – and she is far from alone

https://echo.tv2.dk/2024-09-12-oplevelse-i-klasselokale-har-sat-sig-dybt-i-ung-vikar-og-hun-er-langtfra-alene

Posted by Outside-Employer2263

12 Comments

  1. GladForChokolade on

    >Hun satte autopiloten på og gennemførte undervisningen

    Kæmpe fejl fra hendes side. Hun skulle have taget fat i inspektør og derefter forældre. Derefter skulle hun have krævet at enten hende eller drengen forlod skolen permanent.

    Det er vist godt jeg ikke er lærer. Drengen med kniven havde ligget krøllet sammen over i et hjørne hvis det var mig. Fuck andres uopdragne møgunger.

  2. Hvorfor er sådan noget ikke politianmeldt? Den dreng skal have hjælp inden at han rent faktisk stikker nogen ned og der skal de sociale myndigheder ind over

  3. Når jeg tænker tilbage, så var min klasse i indskolingen da også ekstremt stride mod vikarerne der for 16-17 år siden, men der er da alligevel kæmpe forskel på hvordan vi opførte os, og så til ham snotungen i artiklen her.

  4. RizzingRizzley on

    På min lillebrors gymnasium er de gået tilbage til analog fordi de simpelthend ikke kan stole på deres ai detektion ikke bonger ud når den ikke skal og omvendt.

    Det er ærgeligt men folkeskolen burde måske gøre det samme

  5. Jeg er rystet over at læse sådan noget, men jeg sider også tilbage med undren. Hvorfor bliver der ikke grebet ind, det er jo ikke kun hende der har haft en dårlig oplevelse, det tænker jeg også de børn der har været vidne til oplevelsen må have.

    Og generelt, det skrænter da fuldstændig. Stille men stødt bliver grænserne flyttet.
    Men så skal vi bare huske, at den dag regningen skal betales bliver den kun større.

  6. BlueCyberByte on

    Da jeg gik i folkeskole i 80’erne og kom hjem og fortalte jeg havde fÃ¥et en skideballe af min lærer, sÃ¥ sagde mine forældre at det nok var min egen skyld. I dag tager forældrene over pÃ¥ skolen og klager over læreren

  7. Det er kraftedeme for sindssygt. Hvad fanden sker der for folkeskolen i dag? Det er da heldigvis ikke normen endnu, men når den slags episoder sker så skal ALT sættes i værk for at få styr på den knægts liv. Politi først og fremmest. Så aktiveres de sociale myndigheder vel automatisk og derefter forældrene. Ved ikke hvordan jeg havde reageret i den situation, men ved med sikkerhed, at jeg efterfølgende ville være brændt pænt meget sammen på forældrene til det barn.

  8. TheAverageWonder on

    Tænk på at han tør det her mod en voksen, hvad tror i så han gør mod hans jævnaldrende. Vores folkeskole er og bliver en livsknuser indtil vi tør deale med problembørn.

  9. Frygteligt!
    INGEN skal trues, og slet ikke på livet, for at passe deres arbejde. Den dreng burde være anmeldt til politiet og retmæssig indsats iværksat.

  10. HeroeDeFuentealbilla on

    Lærervikar er fint nok ude på en landsbyskole.

    I indre by? Shit hvor ville jeg ikke røre det.