Femicides are political, and we must talk about those responsible, in spite of those who try to cover up femicide with other agendas.



https://v.redd.it/8t7j12ei7ltd1

Posted by No-Vegetable5647

8 Comments

  1. İlk önce bu ne amk Ataman editti mi dedim ama sonra upvote verdim, helal olsun güzel yapmışsın/yapılmış.

    Bu arada bloklamak gerçekten en iyi çözüm mü? Bu onlara karşıt yorum gelmeksizin istedikleri gibi yorum yapmalarına ve eko baloncuğu oluşmasına sebep olmaz mı?

  2. collateral35damage on

    Güzel video. Sadece iktidar değil farklı ideolojik gruplar ve hatta sıradan kullanıcılar da bunu bilerek veya bilmeyerek yapıyor. Bir tek ana muhalif parti pasif duruyor.

  3. Kadın cinayetlerinin gerçek çözümü İNSAN cinayetlerini engellemektir şiddet suçlarının çoğu erkeğin erkeğe uyguladığı suçlardır. Bazı insanlar bu dediklerimi kadınlardan nefret ettiğimden dediğimi düşünebilir fakat hayır ben EŞİTliği savunuyorum. Türkiye’de her insan tehlike altındadır bunu bir cinsiyet üzerinden anlatmak günün sonunda kadın erkek eşitliğini bozabilir. İnsanlar sırf duygularından ötürü, işlenen onlarca cinayet arasından kadınlara karşı işlenenleri seçiyorlar fakat sorun İNSAN canının ucuzlamasından kaynaklı. 2024 yılında yaşıyoruz ve 10 milyona yakıt ruhsatsız silah var bu silahların neredeyse tamamı tahmin edebileceğiniz üzere zaten sıkıntılı tiplerde, bireysel silahlanma ile her İNSANIN kendini eşit derecede koruması sağlanabilecekken biz sadece Belirli bir kesmi kurtarıp vicdanımızı rahatlatmaya çalışıyoruz.

  4. Repulsive_Maximum84 on

    ne politigi amk

    sizonun biri 2 kadini olduruyor, kadin cinayetisi politikmis, kafayi mi yediniz amk

    adam cinnet geciriyor karisini olduruyor sonra protesto, yahu amk, bu adam kafayi yemis, beni de oldurur yaninda olsam

    erkeklerin kafasi guzel diye adam oldurmesinin neresi politik, kim sistematik olarak bu bu ve su kadinlari oldurecegiz diyor, kafainiz mi guzel aq salaklari

    siktirin gidin hayatinizda bisi basarin, bisi kurun, bi sike yarayin amina kodugumun oksijen israflari