According to László Kövér, neither Fidesz nor the country is in crisis, there is no reason to panic

https://telex.hu/belfold/2024/10/07/kover-laszlo-orszaggyules-elnoke-interju-fidesz-magyar-peter-tisza-part

Posted by persicsb

29 Comments

  1. Ha az ember rendszerváltás körüli videókat néz meg, ott is az volt a mantra, hogy válság nincs, csak válságjelenségek vannak, amelyek a nyugati válságból szivárogtak be hazánkba.

    Erre Kövér Laca:

    > Sem a Fidesz, sem az ország nincs válságban, de a világ kétségtelenül nagy bajban van

  2. Tehát válságban vannak, pánik van, és úgy szaladgálnak körbe-körbe, mint a fejetlen csirke.

  3. Jaaa, hát én akkor nagyon megnyugodtam. Ha a kövér azt mondja, hogy minden rendben van, akkor az úgy is van. Peres.

  4. Fun_Perception8718 on

    Egyébként az törvényben van, hogy a házelnök lehet részrehajló? Nem lehetne eltávolítani ezt a megkérdőjelezhetően egyoldalú motivációkkal rendelkező egyént? Értem, hogy jönne más, de jó lenne példát statuálni.

    Tőlem aztán azt csinál odahaza amit akar, de a munkahelyén ne díváskodjon a mi pénzünkből. Üzenem neki, hogy B A N K K Á R T Y A *spooky october*

  5. Eltekintve a ténytől, hogy id. Bajszos Szar közismerten egy gerinctelen, foslelkű csicska: most mit kéne mondjon? Itt a végítélet, fusson, ki merre lát? És hogy őszinte legyek, itt:

    >Kövér szerint csak annyi történt, hogy a “Gyurcsány Ferenc által gyűlöletből ácsolt pódiumról, a hátsó lépcsőn felkapaszkodva, Magyar Péter letaszította a baloldal vezérét, összegyűjtve azt a harmincszázaléknyi szavazót, akinek annyi üzenet elegendő, hogy ne Orbán Viktor vezesse az országot”.

    Itt azért igazsága van. Még akkor is, ha teljesen jogosan lehet gyűlölni a FIDESZ-t rengeteg dologért amit tettek vagy épp nem tettek.

  6. Ragingsincebirth on

    Ez a fasz olyan hülye, hogy azt sem veszi észre, hogy a segge van a nyakán. Nem is értem miért foglalkozik bárki akár egyetlen szarszagú szavával is.

    Egyébként régi tapasztalat szerint, amit mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz. Tehát válságban van a pedofidesz és az ország is. Mondjuk aki egy kicsit is értelmes az látja ezt már egy ideje. A házmesterúrnak nem kell aggódni, nem pánikolunk, csak kurvára unjuk, hogy állandóan az arcunkba hazudnak, mintha mindenki olyan kibaszott ostoba lenne, mint az agyhalott szavazóik.

  7. Minden öreg komcsi meghülyül egyszer. Lásd Kövér első főnökét, Kádárt. A lelkiismeret nem alszik. Simogassa az MSZMP tagkönyvét és adja át a helyét a gengszter váltás után alakult pártok fiataljainak!

  8. Kövér László 2002.

    „Sokan vannak ma Magyarországon olyanok, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek. Ezért azt ajánlom nekik: vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba, és a szögre, vagy ha találnak jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat.”

    A lényege, akinek nem tetszik a Fidesz politikája az akasza fel magát.

  9. SaltyWatercress9947 on

    írnék valami mély, magvas gondolatokkal teli barokk körmondatot, de meglátom ezt az alakot, és csak annyi jut hirtelen eszembe, hogy a kurva anyádat te vén szar komcsi

  10. EmergencyComplaint75 on

    Nagyon szeretnék hinni a Laci bácsinak kérem szépen, de hát migráns válsághelyzet és háborús veszélyhelyzet van. Nem én találtam ki, a kormány mondta, magyar emberként ebben kell élni.

  11. Spiritual_Aerie7230 on

    Amíg téged engednek megszólalni, addig morális és erkölcsi válság biztosan van.

  12. Final_Thing_4649 on

    “Kövér pápai szocdem családból származik. Apai nagyapja 1922-től volt szervezett munkás, a szocdem párt vezetőségi tagja. Anyai nagyapja taxis volt, de először az oroszok vitték el az autóját, aztán a magyarok államosították. Szülei is kifejezetten baloldali érzelműek, apja lakatos volt, mamája adminisztrátor, személyzetis, apai nagybátyja ma is az MSZP pápai szervezetének egyik vezetője. Papájával élete utolsó három évében Kövér nem állt szóba, egyszer sem beszélt vele. A nagypapa öregkorára meghibbant, s egyesek szerint azok a jelek, amelyek annak idején a nagypapán látszottak, már ma előjöttek Kövér Lászlón is.”

    (Kende Péter – A Viktor)

  13. ForsakenParamedic168 on

    Abban az országban,ahol pár hónap alatt kinő egy majd 30% ellenzéki párt,ott biztos nincs társadalmi válság…szerintük….

  14. Persze és Semjén nem meleg és nem járkálnak vadászházakba fajtalankodni *kacsint, kacsint*