Balázs Orbán – I. Minister of Capitulation

https://i.redd.it/ep2l3b5w47td1.png

Posted by MoralisBoleny

15 Comments

  1. Ezek mindig pont azt játsszák meg, amit a 2 millió birka hallani akar. Rohadt szánalmas…akárcsak a pesti srácok, akiket innen is üdvözlök, ha már egyszer itt lógnak igazi munka helyett (igen, nektek is kellene egy kis téglát pakolni)🤗

  2. Most el kellene hinnem, hogy OB mekkora hazafi? Ha valóban az szeretne lenni, akkor – első lépésként a több ezerből – már rég nem a miniszterelnök mellett kellene díszelegnie, hanem vállalnia kellene a felelősséget a szavaiért és a viselkedéséért és lemondania – nem pedig vádaskodni, majd magyarázkodni és ímmel-ámmal bocsánatot kérni.

    Ui.: Valahogy **gróf Batthyány Lajos**ról sokan megfeledkeznek, pedig őt is 1849. október 6-án végezték ki és ő volt az ország első alkotmányos miniszterelnöke. Ha már ekkora hazafinak állítja be magát a kormány, illene valóban megtisztelni azokat, akik valóban vérüket adták és adnák a hazáért. Ahogy látom, a miniszterelnök úrnak is csak egy szűkszavú posztra jutotta a sok brüsszelezés és a migránsozás mellett… Gratulálok.

  3. prufrock_in_xanadu on


    “Az érdem itt koldusnak született

    És hitvány Semmiségre pompa vár

    És árulás sújt minden szent hitet

    És Becsületet rút gyanú aláz

    És szűz Erényt a gaz tiporni kész

    És Tökéletest korcs utód gyaláz”

  4. Nem tom baszki en ‘56 bol kiindulva nem csinaltam volna azt, mint a forradalmarok hogy igy belevigyem az orszagomat egy szabadsagharcba. Magukra vessenek.

  5. Hirtelen nagyon erőlködni kezdett, ezek után hogy győzi meg magát a tükörben,hogy neki lenne igaza?

  6. Világosi fegyverletétel… minek vették egyáltalán fel?

    Orbán Balázsék biztos nem ezt tanácsolták volna. Így az lett… ami lett…