Irgum-burg

https://i.redd.it/4rpvdsmrn4td1.jpeg

Posted by Few_Simple9049

28 Comments

  1. Pont ezért volt kurva nagy hiba amit Orbán Balázs csinált. Most két Putyin felszopás között kell majd 56-os forradalmárt játszaniuk. Nem véletlenül tekerték le a 56-os témát az elmúlt 10 évben, nekik nagyon rossz ha az orosz megszállás mint, nemzeti tragédia napirenden van.

    Minél jobban belemennek, annál jobban rámutatnak a politikájuk szennyességére (+tartják köztudatban az OB interjút) és minél kevésbé mennek bele annál inkább rájuk ég a hazaárulás. Lose-lose szituáció.

  2. MinuteThin9204 on

    Hogy adhatnának valamit ami sosem volt az övék? De még csak azonosulni sem tudnak vele a fidderek……

  3. *Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az ~~őrök védték, tehát, hogy védték,~~ 56-os zászlót nem adjuk, jó?
    – Jó.
    – Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki*

  4. Significant-Top-9418 on

    Ohh… azért a magyarságunkat még megtarthatjuk? :((( vagy az is a tiétek…

  5. Nem adjuk az 56-os zászlót, de szigorúan Brüsszellel szemben fogjuk használni.

    Attól mindenki tekintsen el, hogy mi az éppen szomszédunkban milliós emberáldozattal járó hódító háborút folytató Orosz birodalmat támogatjuk morálisan és materiálisan is.

    Ezek már nem azok az oroszok, hiába tartják saját magukat büszkén ugyanazoknak az oroszoknak és csinálják pontosan ugyanazt mint azok az oroszok, mi tudjuk hogy már nem azok oroszok.

  6. SpecialDot6279 on

    És még ezt is hirdetnie kell a szaros “civil” összefosásnak… remelem nem az en penzembol hazudsz megint te talicskafejű patkányszar..

  7. Vajon ezekkel az emojikkal mit akar mondani?
    Komolyan, ez jobban érdekel, mint maga a poszt.