3 Comments

  1. Konstig användning av ordet “lurar”, facket har ingen rättighet att få veta dom här sakerna. Fattar att dom är ledsna att dom inte lyckas, men det är inte Teslas uppgift att hjälpa dom sabba för Tesla.

  2. Nästan som att ett företag med ett börsvärde större än Gud och en VD som verkar vara mer ideolog än affärsman har tillgång till effektiv rådgivning i den grad att en lokal fackförening kanske inte nödvändigtvis har så mycket att sätta emot.

  3. Tesla kommer inte ge sig. Sålänge det finns intresse av att köpa deras bilar i Sverige kommer de göra allt för att stanna kvar och undvika kollektivavtal.

    Just nu är tesla model Y den mest sålda elbilen pga 0% ränta på deras billån. Det gör att den är i särklass den mest “prisvärda” elbilen. Ska bli intressant att se hur EU-tullarna på Kina-tillverkade bilar kommer slå på tesla. Mig veterligen så kommer de flesta teslor till EU via Kina.

    Summa summarum, jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, tesla kommer inte ge sig. Antingen lämnar de Sverige helt eller så ger facket upp.