Camo profiles with minuses and a few claws like this are starting to cover the sub. It’s so obvious that their only goal is to troll and jump on the bandwagon.

https://www.reddit.com/gallery/1fxdjpu

Posted by Old-Operation9411

22 Comments

  1. Nem értem, miért kéne. Magyarország sub ez, nem MP fanclub. Ha ő Orbanista troll akar lenni, hát had legyen.

    Szerintem nincs azzal baj, ha vannak itt eltérő vélemények, még ha azt az eltérő véleményt hülyeségnek is találom.

  2. Appropriate_Box1380 on

    Pont leszarom, hogy ki mit írogat az r/hungary-n, azt tanácsolom te is szard le.

  3. Cenzúrát akarsz? Nyugodtan mondja el a faszságait mindenki aki akarja. Amíg nem uszít, bíztat törvényellenes dolgokra addig szerintem menjen. Szerintem teljesen oké ha valaki azt mondja utálja a zsidókat, amíg nem mondja mellé azt is hogy meg kéne verni az összeset, meg kellene ölni az összeset stb.

  4. “Annyira nyilvánvaló, hogy csak a trollkodás és az összeugrasztás a céljuk.” Ami sikerült is, ha ez igaz, mert OP csinált belőle egy posztot

  5. Nem érnél el vele semmit. Amikor itt vergődtek az orosz párti szélsőjobbos trollok, azok is tele voltak karmával, mert a gamer meg anime fan subokon telefarnolták magukat.

  6. Ecstatic_Emotion1270 on

    Nem kell karma limit, az egész karma rendszert alapból egy geciségnek tartom amit elkellene törölni az egész csak a belterjességet meg az adott közeghez való idomulást erősiti. Nem kell ilyenek miatt picsogni, ez a reddit itt mindenki trollkodik.

  7. Kb ezek robotok nincs mogotte valos szemely valos velemennyel… szarni kell rá. Olyan mint egy erdektelen reklam…🤷🏽‍♂️

  8. szerintem fölösleges. le lesz minuszolva a picsába és szépen elsüllyed. a kutya nem kíváncsi rá

  9. Most komolyan azért megy a sírás mert az erhángeri nem egy Magyar Péter fan safe space? Ne legyetek már ennyire hópihék mert egy maroknyi friss profil ki mer szólni az ellenzéki kánonból.

    És mi van ha nem is kamuprofilok? Egyre többet hivatkoznak redditre a médiában, nyilván ilyenkor meg fog jelenni sok friss érdeklődő.

  10. Icy-Effort-904 on

    Már csak azért sem vezetném be mert mindenki tudja, hogy trollok és ugrasztanak. Tele vagyunk értelmes emberekkel. Ha limitet vezetnénk be (ki ne belezzetek) legalább olyan lenne mintha cenzúrázni akarnánk valami nem kívánatos mondandót, pont úgy ahogy állambácsi teszi. A botok esete kivétel, de azért azzal itt nem küzdünk még annyira. A hülyéket meg le kell fosni.

    Mi különbek vagyunk 🗿🍷

  11. Comfortable_Row_1711 on

    Nekem például mínuszok a karmám, (egy vintedes poszt miatt) nagyon ritkán is írok, inkább nézelődők, olvasgatok ha az idom engedi, szóval örülnek ha maradhatnék🫶🥹

  12. Ok_Drawing9503 on

    Legyen szolasszabadsag, de akik MP-t szidni merik azoknak kuss a nevuk. Gyonyoru 🥲

  13. Nem értek egyet. Már így is túl nagy probléma a reddit echo chamber hatása, nem kell mégjobban ráerősíteni.

    Tele van a közösség olyan emberekkel, akik tele vannak határozott meggyőződésekkel, de képtelenek érvelni mellette… mert sose kell.

  14. vanillaplushie on

    >Egy év alatt több hibát követett el, mint 1945-től napjainkig az összes politikus még a nyilasokat is beleértve!

    ?????