14 Comments

  1. Her iş böyle değil mi?

    Mesela dini savunur ama kitabı bir kez açıp okumamıştır, araştırmamış ve sormamıştır, mutlaka dini bir motif evin görünecek yerinde asılıdır, kitap yüksekte durur, el sürülmez, #hakrazıolsun diye bi post atarak sahip çıkar dinine.

    Ya da Cumhuriyeti savunur ama cumhuriyet nedir bilmez, iki rakı kadehi tokuşturdu mu kendini en modern zanneder, kapatır kendini tüm olaylara, çünkü #cumhuriyet #laiklik diye iki post atarak sahip çıkar memlekete.

    Her iş böyle…

    Uzağa gitmeyin, apartman yöneticiniz bile KMK’yi bir kez adam gibi okumamıştır. Öğrencidir ama disiplin yönetmeliğini okumaz, vatandaştır ama kanunları hiç okumaz… Yahu makam sahibidir ama makamını ilgilendiren mevzuatı uzatınca “her şeyi okuyacak mıyız” der…

    Bu da öyle, pilot ne bilmez, herkes çekiyor ya, aa kesin ünlü ya da önemli biri, ben de çektireyim 🙂

    Tey tey, eğlenceli ülke. Zihniyet aynı 🙂

    —-

    Çocuklarınıza okumayı, sorgulamayı öğretin. Sorgulamanın ayıp olmadığını, asıl sorgulamamanın eşeklik olduğunu öğretin. Kızmayın çok soru sorduklarında, vazgeçmesinler sormaktan.

    O zaman güzel bir ülke olur buralar, o zaman her sakallıya dede demezler 🙂

  2. tam bir pilot amk spor ayakkabıyla kullanıyor uçağı. gaza basarken ayakları ağrımasın diye.

  3. turkish__cowboy on

    doğal seçilim. kimsenin güvenlik uzmanı olmasını beklemiyorum da apolet, bröve, hava kuvvetleri tulumu falan bunlara bir zahmet aşina olun.

  4. bana gayet eğlenceli bi video olarak geldi sonra alttaki yorumları gördüm. bu kadar negatif olmak zorunda mısınız

  5. I_ateabucketofpaint on

    Buna bakıp hemen doomposting yapmak nedir abi?

    Millet bilmiyorumuş işte, gül geç. Herşey o kadar derin değil.

  6. Selam Aleykum arkadaslar. Ben 32 yildir pilotluk yapiyorum hem hobi hem is gerekcesiyle ama bende oarda olsam pilot sanardim. 32 yilda bircok ucak kullanmisligim vardir: B2, F-22, F-18, eurofighter typhoon, Su-57, F-35 laytning 2 gibi. Arkadas gercen cok karizmatik.

    ![gif](giphy|aS00ncJfebGMy4vcSp|downsized)