Danish police point-mark Swedish youths

https://omni.se/dansk-polis-punktmarkerar-svenska-ungdomar/a/93697W

Posted by FlowersPaintings

9 Comments

  1. FlowersPaintings on

    [Dansk polis punktmarkerar svenska ungdomar](https://omni.se/dansk-polis-punktmarkerar-svenska-ungdomar/a/93697W)

    >Den **danska polisen ska punktmarkera svenskar som är mellan 14 och 20 år gamla,** säger Köpenhamnspolisens chefspolisinspektör.
    >
    >– Vi kommer att vara på tågen. Vi kommer att vara i bussarna, och vi kommer att stanna vissa bilar. Vi kommer att göra fler stickprover, säger han.
    >
    >Dansk polis **misstänker att en rad våldsbrott i landet den senaste tiden har utförts av unga svenska gängkriminella, bland annat explosionerna vid Israels ambassad i Köpenhamn i onsdags.**
    >
    >Danmark meddelade tidigare i⁠ dag att två svenska tonåringar **misstänks för terrorbrott** efter explosionerna. Man meddelade i samband med det att gränskontrollerna stärks.

  2. False_Organization56 on

    Det är som att fullt hälsosam 30-åring fortfarande inte kan torka sig och sitter arg på toan tills någon kommer och gör det åt honom.

  3. Jag tror inte 17 årige Per och 15 åriga Nils behöver oroa sig. Garanterar att de kommer punktmarkera unga män med MENA utseende.

  4. Tycker det är så jävla pinsamt och tragiskt att Sverige blivit såhär. Förr var vi storebror Sverige. De nordiska länderna såg upp till oss. Nu skulle jag påstå att Danmark tagit den platsen. Danskarna har varit mycket mer pragmatiska. Danska politiker verkar ha ett större driv att faktiskt göra sitt land bättre och vågar ta de obekväma frågorna och besluten. Sverige har inte vågat någonting förens Tidöpartierna tog över.

  5. Är ganska bisarr när två av våra mest kända exporter är kriminella och terrorister.

  6. Danska polisen har ryggrad.
    De har erfarenhet i modern tid av krig, terror och ockupation. Sverige har levt i fred i över 200 år.