Otherwise, there is no discrimination against LGBT+ people in Bulgaria.. /s

https://i.redd.it/fb9d64cms3sd1.png

Posted by SpecialistAd2377

28 Comments

  1. Appropriate-Day4648 on

    Двустаен в центъра до 1000? Проблема не е сексуалната ориентация, а бюджета. Най-лесно е да сме дискриминирани. 

  2. Supernova_Remnant on

    Винаги когато се отчая, че България затъва и няма накъде по зле, виждам един такъв пост и ми се възвръща надежда. Благодаря ти ОП.

  3. Тия малоумни ли са? Това са най-добрите възможни наематели за жилище. Рядко някой е по-чист, подреден и коректен в плащанията.

  4. Значи вече хазяите са длъжни да дават под наем жилище на който иска, без да имат право на възражение?

    Може въпросния човек направил поста (който започва с прайд флаг) да е направил лошо впечатление с държанието си по някакъв начин.

    Освен това веднага виждаме картата с хомофобията за да се събере повече внимание.

  5. На запад има интервюта за наематели… сещай се защо..

  6. 1) Кой те кара да заявяваш, че си гей.
    2) София не се изчерпва само с “Центъра”.
    3) Собственикът може да си отдава имота на когото си поиска, съмнявам се някой да е казал “Ейй баш на тия гейове няма да го дам”. Това е частна собственост, която не е твоя, на брокерската фирма и т.н, ерго претенции към нея са невъзможни.
    4) Съдейки по цените в момента, не те спъва хомофобията, ами бюджетът и изискванията към имота(които допускам, че се простират отвъд броя стаи) и сега искаш да капитализираш на съжаление.

    Много пъти съм казвал, че това да НЕ се дават привилегии на определени общества НЕ е “-фобия”. Безразличността към гейовете (да се чете липса на специално отношение) не е хомофобия. Ако, например, аз пусна такъв пост “Хора, системата работи срещу мен, искам да живея в Центъра ама да е тристаен за 1000 лева” дали няма да отнеса само хейт 😀

  7. Мен ме дискриминираха във Франция тия хомофоби. Исках за 1000 евро на Айфеловата кула, ама не ми дават

  8. PieCapital2194 on

    Никой на никого с нищо не е длъжен. Както наемателят може да има претенции, така и наемодателят може да има претенции. Някой изрично казал ли им е, че им отказва защото са с алтернативна ориентация или те смятат така, като напълно игнорират малкия бюджет?

  9. Единият човек с детето наема жилището. Това е. Не са нужни никакви обяснения кой на кого какъв е.
    Да намериш апартамент под наем с домашен любимец, особено голямо куче, си е също предизвикателство, буквално никой не те иска, освен ако не дадеш 3 депозита, необзаведен, на висок наем и не знам си още какви условности.

  10. Е каква в тая педераска оферта? 1к за двустаен в центъра?

  11. e36masterrace on

    Кой е твърдял, че няма дискриминация спрямо LGBT в България?

  12. Тази тема направо ми мирише на репортаж за сутрешните блокове на БТВ или НОВА. “Има ли хомофобия у нас? Как двойка мъже с дете не могат да си намерят дом?”. А каква е снимката под поста? Изглежда да е от гората където след малко ще излезе Баба Яга.

  13. Таман да пророня сълза и ми хрумна, че никой няма да отвори дума за сексуалните си предпочитания в такава ситуация. Не че е срамно или нещо такова, а просто няма нищо общо с това да наемеш жилище.

    OP, признай си, че си измисляш!

  14. 1000 лева наем филмарите скачат как може да има такива хора. Кожодери! Хазяите на хляб и сол ли да го карат? (кето от Савини, разбира се)

  15. Ако отдавах жилище под наем, не бих го отдал на халки.

  16. IrrelevantQuacker846 on

    Аз разбирам и собствениците на жилища, и гей-двойката. Правилата на пазара са такива, че човек може да избере, с кого да прави бизнес. Отделно от това не можеш да стоиш на улицата. Може би желанието им да живеят в центъра, а не в Люлин не е някаква парвенющина, а е породено от това, че за гейове най-безопасното място са по-заможните квартали на градовете.

    Честно казано, ако постът е написан почтено от човека, не ми е ясно как се решава тази дилема. Няма ли някаква институция да помогне с общинско жилище за времето докато те си намерят редовна квартира?

  17. От опит мога да кажа че гейовете са перфектните наематели. Много пазят и поддържат чисто. Виж студенти ако са тогава е много зле работата.

  18. Suitable-Yogurt1826 on

    И аз търся за 1000лв тристаен в жк Южен Парк но заради хомофобията не намирам.

  19. BizarroTheFoolish on

    Всеки трябва да има право да решава кой да живее в неговия имот. Ако не харесват как някой изглежда, как се държи или определената им сексуална ориентация, това е повече от достатъчна причина да не бъде одобрен. Правителството не трябва да принуждава собствениците да отдават под наем своя имот на някой, когото не желаят да живее там

  20. Electrical_Start2699 on

    Средната цена на наем двустайни в гр. София (целия, не само центъра) в имот.бг е 1250 лв, не му дават на цена значително по-надолу (най-вероятно има изисквания за качеството, които са пропуснати). Не мисля, че е дискриминирани от друг, освен от себе си.

  21. Suitable-Yogurt1826 on

    Аз не бих пуснал в жилището си под наем 2ма мъже, независимо дали са гейове или не. Простата логика е че когато има жена винаги подръжката на жилището е по-добра. Сега, гей-а жена може и той да е голям чистник но не бих си заложил имуществото на тази вероятност.

  22. Suitable-Yogurt1826 on

    Трябва всеки месец да има гей парад и ще ви заобичат хазяите 🙂

  23. Това ми звучи като преиначаване. Преди 10 години бях на гости на две мацки лесбийки. Много готини, че си имаха и купе. Живееха под наем и никога не са се оплаквали от това, че не могат да си намерят жилище защото са лесбийки. Проблемът бе, че имат купе и е по-трудно.
    Приятели гейове от чужбина ще идват за зимата тук и си наеха апартамент. Е как за едни може, а за други не? Или сте се издънили на огледа, или имате твърде високи претенции за парите които предлагате.

  24. OrganizationOk4894 on

    Поредния пост за лгтв хора…. Редит е пълен с такива либерални отрепки. Дори и не знам защо я имам тази гейска апликация, а да заради циците и голите мадами 😉 да живеем хетеросексуалните, нормалните хора 🙂