Unpleasant news from HAC: They will not lower toll prices, see how much you will pay

https://www.vecernji.hr/vijesti/cijena-cestarine-nece-pasti-od-1-listopada-moramo-korigirati-cijene-1804181

Posted by garethtrooper

12 Comments

  1. sve prema planu:

    * 15-minutni logori za stoku
    * autoceste i druge destinacije unlocked za bogate

  2. I koga briga? Danas je Gvardijajolo došao u novom Golfu R, dok su njegovi suigrači došli u Bentliju. To je naš skromni momak, ljudina. A vi ovdje cmizdrite o nekim mizernim poskupljenjima.

  3. Neka mi se ovi iz HAC-a uredno napuše kurac. Još ne mogu doć sebi koliko su u susjedstvu jeftine autoceste u usporedbi s ovim našima. Evo točno da nisam bio ljetos u Sloveniji i Mađarskoj pa bi još i rekao. Blažene vinjete.

  4. KorumpiraniKrumpir on

    Daj zamisli da dođeš u Konzum i vidiš da litra mlijeko košta 27€ i pitaš tetu na blagajni šta se događa, a ona ti odgovara “otvaramo novu lokaciju pa treba novaca da se to izgradi”.

    Znači HAC na postojećim autocestama diže cijene da se financira nova autocesta, znači da proizvod koji još nije izgrađen plaćaš unapred, ali naravno kada se ta nova autocesta otvori će se plaćati po punoj cijeni bez popusta, i naravno da cijene nakon izgradnje neće pasti.

    Fora je da ako mlijeko u Konzumu košta 27€, a u Lidlu 1.5€ možeš otići u Lidl, kaj da napravim ako HAC poveća cijene da idem helikopterom ?