VIDEO Tomašević: GPZO remains the largest gas supplier in Zagreb

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-tomasevic-gpzo-ostaje-najveci-dobavljac-plina-u-zagrebu/2602559.aspx?index_tid=571431&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Posted by domets

3 Comments

  1. E sada, ako je ovo sve istina onda im ga je Tomek fino metnuo. Uzeli su 50+% tržišta i uvalili im neplatiše i prazne stanove.

  2. PredstavnikStanara on

    Malo da komentiram ovo iz članka:

    >Sad mogu objaviti da već sad imamo, u sustav HROTE-a je uploadano preko 150.000 građana koji su odlučili ostati kod GPZO-a”, kazao je, dodajući da nisu svi zahtjevi obrađeni.

    >”Broj je veći od očekivanja, to je više od 50 posto”, naveo je. “Od sutra će i dalje GPZO biti najveći opskrbljivač plina u Zagrebu, a i po pitanju količine plina – u Hrvatskoj.”

    >Zahvalio je građanima na povjerenju, ali i zaposlenicima koji sudjeluju na obradi zahtjeva. **”Napraviti to u ovako kratkom toku, to je veliki logistički pothvat. Želim zahvaliti radnicima još jednom…”**

    I

    >Na pitanje koliko zahtjeva je obrađeno, Tomašević je rekao da je **svih 150.000 zahtjeva obrađeno bez ikakvih problema.** “To su kupci koji su obrađeni, čija je dokumentacija potpisana i uplodana u ROM sustav HROTE-a.”

    Poslao sam zahtjev 19.9. (četvrtak) preko interneta. U tom zahtjevu su mi rekli da će uskoro poslati ugovornu dokumentaciju na mail, koju trebam potpisati i vratiti njima na mail. U tom trenutku je rok bio 23.9. Do 23.9. mi nisu ništa poslali. Sljedeći dan, dakle 24. sam ih zvao te vidim da je rok produžen na 27.9. Rekao mi je lik na telefon da bi bilo najbolje da dođem do njih pa odmah potpišem, jer jednom kad potpišem da to traje nekoliko dana da se potvrdi i oni će mi to poslati ali brže puno ovako. Spomenuo mi je i nekakvu vanjsku agenciju koja to treba procesirati prije, nisam siguran da li je mislio na HROTE ili nešto drugo. Nije mi pasalo ići tamo pa sam čekao i rekao ako ne pošalju onda eto završavam na međimurje plin ne mojoj željom al ajde.

    Onda 26.9. kroz dan dolazi dokumentacija koju potpisujem i šaljem na mail. Ne znam jesam li obrađen u ovih 150,000 ili ne, ali da je bilo “bez ikakvih problema” nekako mi se ne čini. Zanimljivo da i u svim tim papira koje su poslali je bio i papir s uputama gdje je i dalje pisalo datum 23.9. kao rok za predaju. Iako su mi oni poslali to 26.9.

    Ali na samom ugovoru je bio 26.9. i piše da radi od 1.10 pa je valjda sve ok.

  3. Građani ipak vjeruju trenutnom vodstvu grada unatoč svim izmišljenim aferama koje mediji prenose.

    Nisam očekivala takav odaziv. Pogotovo od grada koji je bio doživotno zaljubljen u Bandića.