Trouble in Iceland – for Swedish gangs

https://www.expressen.se/nyheter/varlden/larmet-fran-island-gangkriminella-fran-sverige/

Posted by MingWree

18 Comments

  1. > Svenska kriminella gäng har skickat personer till Island för att begå brott.

    > Det säger landets justitieminister Gudrun Hafsteinsdottir, enligt isländska Morgonbladet.

    > –Det här gäller även människohandel och brott som ofta begås över landsgränser, säger hon

  2. Stort grattis till alla dom som så länge har vurmat för mångkultur och massinvandring från tredje världen!

    Deras 30-åriga politiska projekt har nu utmynnat i att dess konsekvenser officiellt, likt en franchise-kedja, spridit sig till alla de nordiska länderna! 👏

  3. Våra politiker håller bara inte på att förstöra Sverige utan våra nordiska grannländer också. Om jag hade varit dansk/finsk/norsk/islänning så hade jag hatat Sverige med tanke på allt våld som blir importerat.

  4. Sverige har sån idiotisk politik, vi låter dessa häng förstöra vårt internationella rykte utan konsekvenser.

  5. Sverige: tillåter okontrollerad massinvandring

    Brott: Händer

    Sverige: [surprised picachu face]

  6. Det positiva är att man får mycket respekt när man reser som svensk. Förr i tiden så försökte danskar och norrmän retas, men nu behöver man bara stoppa in handen i jackfickan så blir de tysta. 

  7. Jag förstår ju att vår efterblivenhet av sandlådepolitik har påverkat grannländerna, men att det har gått såpass jävla illa att det nu påverkar Island? Jag saknar ord på denna katastrof av samhällsprojekt som våra politiker har utsatt oss för och i sin tu påverkat andra länder i Norden. Ren jävla misshandel.

  8. Och på 90-talet kom det danska mc gäng till Sverige och gjorde brott. Skitfolk flyttar på sig och gör skitsaker utan att bry sig om påhittade linjer i marken

  9. Är hon rasist eller? Hon fattar väl att vinsten kommer längre fram och gör den inte det har man varit naiv bara, inga konstigheter.

    Seriöst dock så är det ju sorgligt hur det blivit. Vi var många som varnat i massa år om detta, men då var man rasist, nazist, stöveltrampen hördes och det var brunsörja och jag vet inte allt. Det som oroar mig mest är att högern kommer tappa makten nästa val och vänstersidan kommer stoppa det viktiga arbete som nu görs eller ännu värre ta bort det lilla bra som redan åstadkommits. S säger en massa nu när dom är i opposition som låter rätt bra, men det är svårt att ta dom seriöst när man vet hur dom agerat tidigare och vilka andra partier dom måste samarbeta med för att driva igenom någon politik alls.

  10. Nu när svensk och svenska helt tappat sin betydelse är det kanske dags att vi hittar ett nytt begrepp?