21 telemarketers in 1 day! New record? Help??

https://www.reddit.com/gallery/1fo667b

Posted by casualelli

23 Comments

  1. Opopulär åsikt: Om man svarar när någon ringer kan man be dem dra dit pepparn växer istället för att störa sig på att de ringer hela tiden.

    Avbryt försäljaren så fort den börjar svamla och säg att du vill bli borttagen ur deras register.
    En knapp minuts interaktion för att slippa framtida frustration.

  2. Om det är samma företag så fortsätter de ringa tills du vet att de inte vill köpa.

    Nixa dig. Vissa företag skiter i det. Särskilt om de ringer på uppdrag av ett företag du redan är kund hos. Då måste du i princip svara och tacka nej. Klaga hos företaget de säger att de ringer ifrån. De kan sätta upp dig på en “ring ej lista”

    Säljare “från Telia” trackade mig flera gånger om året förrut. Till slut tröttnade jag och klagade hos kundtjänst då satte de upp mig på nån lista att jag inte skulle få samtal. De har slutat ringa

  3. jag tog bort mitt nummer från hitta och eniro osv för några år sedan. Inte ett enda jävla säljsamtal på minst 3 år nu. Inga blockers installerade eller någonting annat.

  4. Jag vet inte om det är därför de slutade ringa, men för några år sedan började jag argumentera något rejält med telefonförsäljare.

    Jag ville såklart inte köpa deras produkt, istället gick jag fram och tillbaka med invändningar om deras produkt eller säljpitch. Det längsta samtalet pågick i 20 minuter när någon ville sälja mig ett skydd mot identitetsstöld.

    Numera får jag något samtal i halvåret.

  5. OPs ovilja att köpa sossarnas lotter är ett hot mot demokratin och ett försök att tysta oppositionen.

  6. Jag undrar hur det kommer sig att det skiljer sig så otroligt mycket mellan personer och hur ofta de blir uppringda av telefonförsäljare? 

    Du får 21 på en dag. Jag har fått kanske 10 samtal de senaste 3 åren. 

    Svarar du när det ringer? Använder du ditt telefonnummer för att registrera dig på olika hemsidor o.s.v.? Intressant att veta så man kan försöka undvika. 

    Eller så är det olika beroende på operatör kanske? Eller helt enkelt tur och otur…

  7. Du har fått goda råd om Nix och att avregistrera på hitta och eniro. Kanske göra ditt nummer icke sökbart via din operatör?

    Sen vänta medans det blir färre och färre samtal men WOW! Du har mäktiga fiender min vän…

  8. Det är så konstigt med det här

    I perioder är det helt sinnessjukt hur många som ringer men som nu har jag inte fått ett samtal från okänt nummer på 2 månader iallafall.

  9. Har blockat varje gång någon försäljare ringer, har inte fått något på väldigt länge nu. Förhoppningsvis har de som försöker kontakta mig fått slut på nummer

  10. BriefOpinion8725 on

    Jobbade som telefonförsäljare ett tag. Vi fick strikta order om att ifall en ”kund” svarar och säger att denne är registrerad på NIX, ska vi be om ursäkt och försöka lägga på samtalet snarast möjligt.

    Företag skiter inte i NIX, men om det av någon anledning inte tillkommit i systemet att du är registrerad på NIX, hamnar du i listan iallafall. Bästa är att svara och säga att man är reggad på NIX.