I’ll save something here

https://i.redd.it/2s40ypyd37qd1.jpeg

Posted by su1cidal_fox

8 Comments

  1. Neviem ako je to u vas ale z mojho rodneho kraja su 3/4 spoluziakov uz v pici bud v Bratislave, Cesku alebo inde na zapade a ich rodny kraj maju silno uprdele, vraciat sa tam aj tak nikto nebude.

    Ja som bol naposledny volit v okresnych volbach este pocas minuleho desatrocia.

    Geronti a retardi v regionoch si odhlasuju retardov co budu jebat na udrzanie mladych v oblasti a potom revu ze tam nikto nechce investovat a firmy odchadzaju kedze je tam priemerny vek 55 rokov. Kokoti sa budu vytesovat ako to Fylajovi natreli, Praha a Brno zase dostanu davku pracovnej sily a hladove doliny dubu zase rychlejsie uhnivat a dozadovat sa aby ich ostatni zivili.

    V Kokotine nad Picovou kde Andrejko da 80% budu drzkovat na Prahu ale peniaze ktore Praha vygeneruje tych sa budu dozadovat.

  2. Tak nebreč tvl, každý to prase tam to tu domrda úplně stejně, tak to bylo vždycky, vždycky šlo jen o koryta. Jen naivové si myslí, že volby něco změní. Za 35 let nezměnily nikdy nic. 

  3. Tahle vláda na nás myslet měla a stejně je to úplně stejné, jako předtím. Nehledě na to, že tyhle volby jsou w/e, protože se stejně nic nezmění, ať vyhraje kdokoliv :))

  4. Kindly-Arachnid-4054 on

    Doporučuju asi 3 hodiny starý post, kde někdo volil nějakou zřejmě alternativní stanu a v součtu dostala 0 hlasů. Opravdu vzbuzuje důvěru v nas volební systém

  5. Jak přesně změní volby do krajských zastupitelstev a senátu ceny na světových komoditních burzách (= levnější potraviny), či jak sníží poptávku po bydlení (= levnější bydlení pro mladé)?