The double standard is on sale again

https://i.redd.it/pjss4ai8d1qd1.jpeg

Posted by rodnasscavok

5 Comments

  1. A képmutatás a politika egyik szakmai velejárója. A kognitív disszonancia pedig a szavazókban oldja fel képmutatás ellentmondásait.

  2. félrehasznált meme, és kettős mérce alkalmazása a kettős mércéről való panaszkodás közben

    jut eszembe: már 2 óra eltelt a napból, de még senki nem számolt be róla, mit csinál ma Magyar Péter! mi történik a subbal???

  3. nemadommegazemailem on

    Szerintem van különbség, még Magyar Péter az árvíz ellen próbál tenni addig a Fideszesek csak kimennek oda pózolni, de persze Magyar Péter se szent de jelenleg csak neki van esélye a Fidesz ellen ezért megkéne próbálni.

  4. Hát nekem úgy tűnik, hogy vastagon fostak a kormánypárt oldalán az árvízre kommunkiáció, mozgosítás és a lakosság felkészítése terén míg MP be nem röffentette a témát. Ofc valami lett volna, de a Tisza ébredt elsőként. Javítsatok ki, ha tévedek, de elfért volna pár reklám a médiában – ha már migránsos sorosos háborús riogatásra van cash, hogy srácok készüljetek, jelentkezzetek önkéntesnek itt és itt. De nyilván ezt nem lehet megtenni mert hát nincs szükség önkéntesre, nem kell wc papír és kézmosó adományba mert itt minden fasza.