19 Comments

  1. İki tarafa da saplayacağım:

    Türk tarafına: Yuh! Herifler çıkarma yapsa bizimkiler gelene kadar iş işten geçmiş olacak. Sen daha sahilleri koruyamıyorsan hiç “uçak gemisi yapacağız” diye gezme ortalıkta.

    Yunan tarafına: Bir filo Rafale aldınız, 20 tane F-35 siparişi verdiniz (ki 2030’da gelecekler), Fransa’dan 3 tane daha Belharra fırkateyni aldınız diye iyice sikiniz kalktı. Türkiye öyle Makedonya gibi bullyleyip durabileceğiniz bir ülke değil, adamı oyarlar.

  2. Zamanında üzeri sadece çakıl taşıyla kaplı kıçı kırık bir adacık için gerekirse savaş çıkaracak bir ülkeden şimdi adalet ve kalkınma partisi döneminde oldu olacak iskeleye çıkıp ege manzarası eşliğinde iki rakı atacak yunan postalına verilen imtiyazlara…

    Gördüğünüz şey doğusunda kerhane kapısı gibi kimin girip çıktığı belli olmayan, batısında milli var oluşunu sadece türk düşmanlığı üzerine kurmuş bir ülkenin sınırlarına tacizde bulunduğu “büyük ve güçlü” bir ülke tablosudur.

    “Hamdolsun!” ve yersen 3. Dünya savaşına falan da hazırız zaten! 

    “Eğitimin amacı allah korkusu olmalıdır!” diyenlerin genelkurmay başkanı, “sayenizde paşa oldum cımırbışkınım ühü ühü!” diye ağlayanların general, 34 tane şehit haberi olduğunda pişmiş kelle gibi sırıtarak “üç beş kelle” diyenlerin cumhurbaşkanı olduğu bir ülkede neye şaşırıyorsak gerçi…

  3. Boşuna bizimkilere söz söylemeyin. İzin veriyorlar bu soytarılıklarına. Bazen geri çekilmek lazım ki karşının saldırganlığı ortaya çıksın. Zaten Avrupa gibi yalancı manipülatif bir topluluk var. Kitabını yazmışlar bunun. Böyle kanıtlar güzel oluyor.

    Eee kullanılıyor mu peki bu kanıtlar diyorsanız.

    ![gif](giphy|NpL4D3Oc2bJUMAXF9P|downsized)

  4. VanillaHunter2024 on

    Saksocu anglosaksonlar yine bunlara gaz veriyor. Ama belli ki bu angutlar ders çıkarmadığı müddetçe tarih tekerrürden ibaret olmaya devam edecek.

  5. Gökçeada ya göz koymuşlar. Cahit Yaycı komutanımızın açıklamalarını takip edin daha net ve fazla bilgi edinebilirsiniz bu konularda. İnsta da turkdegs

  6. Olayı biraz araştırdım. Kaçan botun insan kaçakçılarına ait olduğu düşünülüyormuş (sahil güvenlik komıntanlığıda açıklama yapmış) muhtemelen yunan botu o kadar yakına girerken olayın taciz meselesi olmadığı belli, adam ormanlık alanda kaçmış bizimkilerde adamı arıyormuş. Güç gösterisi gibi gelmedi, çünkü o kadar kıyıya yaklaşıp adamı yakalayıp gidene kadar çoktan bizim sahil güvenlik gelmiş olurdu ki kısa bir süre sonra gelmiş, sanırım haberleşilmiş bile olabilir.

  7. Hududumuzu böyle çok rahat çiğneme cesaretini nereden buluyorlar ? o geminin vurulması gerekirdi bu direkt prestijn çizilmesi

  8. Ege’nin Allah’ı Yunanistan, kimin üstün olduğunu, kimin Ege’nin sahibi olduğunu Türklerin kafasına vura vura öğrettiler. Türkler de tamamen kabul etmiş durumda.

  9. Ak parti cumhuriyeti için sıradan bir gün. Ak parti gibi bir illet bu ülkenin yönetimindeyken dış mihrak da, düşman da aramaya gerek yok.

  10. Kardak kayalıklarını hatırlayan var mı buralarda? Ya Osman Pamukoğlu ve komandolarının PKK’yı İran Iraka kadar kovaladığını? Eskiden Türkiye’nin sınırları sınır idi. Şimdi doğudan milyonlarca Suriyeli batıdan da Yunanlı girip girip çıkıyor.