On October 21, approval will be requested for the referendum of Nicușor Dan

https://i.redd.it/67s6iogb1yud1.jpeg

Posted by tnatov

13 Comments

  1. EqualInvestment5684 on

    Până acum câțiva ani Firea a fost primar general. E posibil că în câțiva ani să iasă iar un PSD-ist. Ce facem atunci? Eu am referendum pentru a reduce puterile primarul general?

  2. AdministrativeAide47 on

    Dezvoltare nu inseamna noxe si cladiri pe orice petic de pamant.
    Cei ce ard gunoaie patesc ceva? 😆🤦

  3. Divergent_Thinker_ on

    Mai bine cerea desființarea sectoarele. Pe un locatar din Dămăroaia îl doare în fund de ce zgârie nori se construiesc în Floreasca, deși sunt din același sector. Cu atât mai puțin îl interesează pe un locatar din Rahova. 

  4. Riscant. In teorie sunt complet pentru ambele. In practica, traiesc in Romania si stiu ca o sa creeze mai multe probleme decat repara cat timp exista coruptie si 2 seturi de legi: una pentru plebe si una pentru capuse.

    O sa votez nu.

  5. NoPossibility3043 on

    Si daca ia iar PSD primaria ce facem? Ca no fi Nicusor Dan primar pe viata pana la urma, faci din PMB un monstru birocratic cu puteri dictatoriale ca acum e Nicusor acolo si lumea aplauda da nimeni nu se gandeste cand o veni iar Firea sau alt psd-ist.

  6. Dacă o să fie referendum eu o să votez da la ambele întrebări. Înțeleg îngrijorarea venirii altui primar mai puțin onest după ce Nicușor Dan nu va mai fi primar, dar cred ca este nejustificată din două motive:
    1. Blocăm dezvoltarea accelerată a orașului, deci implicit nu ne trăim prezentul și următorii ani buni (sper eu câteva mandate ale lui Nicușor) din această frică? Sper ca nu.
    2. Am încredere în Nicușor Dan ca înainte de finalizarea ultimului mandat va crea niște mecanisme să fragmenteze această putere sporită a primarului general.

  7. Pana si eu, care nu sunt din București, aș vrea sa se intample ce vrea ND sa se intample. Asta că am tot vazut cum se dezvolta capitala “tarii noastre”, ca nu este municipiul Bucuresti si atât.

  8. Hai prima data sa ne gandim ce se poate intampla in acesti 4 ani daca nu trece acest referendum, inainte sa ne gandim ce se va intampla din al 5lea.