Gajdics about emigrating Hungarians: let those who have to go go!



https://v.redd.it/5ls4w6dshrud1

Posted by Azember_

26 Comments

  1. Semmi gond, szeretném kérni azt amit eddig befizettem és nem a megfelelő / ígért módon került elköltésre és már itt sem vagyok.

    ![gif](giphy|v6ADaXd6joyxa|downsized)

  2. Exotic_Donkey4929 on

    Ezt mondta a főninek is? Merthogy egymást érik a gyenge “gyere haza fiatal” programok és adnak kedvezményt cégeknek vendégmunkásokért…

  3. A képzett fiatalok takarodjanak az anyjuk valagába, ez az ország igenis a kivénhedt kommancsoké!

    (Írnám, hogy /s, de ez a szervilis szardarab ezt komolyan tolja.)

  4. igaza van, nekik csak a szolgalelkűek kellenek, akiken élősködve oszthatják az észt…

  5. Independent-Bug-4955 on

    Nem kell kétszer mondani Gajdics elvtárs, épp ma néztem meg két eladó lakást Szlovéniában.

  6. Örülök hogy ez vicces neki. Igen meglehet élni magyarországon. A kérdés hogy hogyan? Indiában és afrikában is megélnek az emberek, ettől függetlenül nem hinném hogy követendő példák. Talán az élnek az jobban ráillik a megélneknél. Mert az hogy én 600 fölött keresek és tudok félrerakni, az egy dolog. De aki nem keres csak harmad ennyit? Vagy ennyit se? Milyen élet az ha folyamatosan számolgatnod kell a kajára a pénzt?

    Ha kórházba kerül valaki, akkor csak remélheti hogy nem kap el egy fertőzést. De nem is kell kórházba kerülni. Egy vizsgálatra több hónapig kell várni. Folyamatosan zárnak be a rendelések a kórházakban mert elmennek magánba az orvosok vagy külföldre.
    Sorolni lehetne a végtelenségig. De kétlem hogy ez a fasz annyiból élne mint amit említettem, akinek annyi pénze van hogy nem kell a kaján, a lakhatáson gondolkodni, és homokbadugja a fejét, annak persze, az jön le meglehet élni magyarországon, hisz van tömegközlekedés, vannak boltok, vannak éttermek.

    Lehet nekem se kellene a szegényebbekre gondolni és akkor én is azt hinném rendben van itt minden.

  7. Grouchy_Rabbit_7722 on

    Akkor megy minden második fiatal és marad az összes szervilis nyugger (még pár évig., amíg a “világszintű egészségügy” lehetővé teszi). Ez ám a távlati gondolkodás…

  8. Universal-Suffer-453 on

    Az összes bajszos egy Bajszos Szar, vagy ez csak valami magyar hagyomány, hogy a bajszod van, akkor egy Szardarab vagy?

  9. Leírnám, hogy szerintem az ilyen marhagulya gerinctelen őskommunista szarháziak hova menjenek, de jönne a ban

  10. A fő probléma nem az, hogy szar minden. Oké, minden szar, de ezt még el lehetne viselni egy ideig.

    A probléma az, hogy semmiféle illúziója nincs senkinek arról, hogy a jövőben bármi jobb legyen. A kormány odáig nem jut el, hogy elismerje a problémákat, nem hogy megoldja őket.

  11. Fuj annyira tipikus “mi epitettuk a hazat a kadarba a fenyeslitkei epitotaborba taknyok” okadek bolsi mentalitas. Ezek sose halnak ki?