27 Comments

  1. Tabi ki hocam bir yetimin hakkına girmeden emeğiyle almıştır. Bu ülkede herkes bu genç yaşında Porsche sahibi olabilir, kıskanmayın

  2. Ülkücüler kendilerine milliyetçi derler ancak kendi halkının parasını çalarlar. Ha balayı için dubaiyi seçmesi de apayrı bir komedi.

  3. Alman arabası sürüp Arap ülkesinde tatil yapar, Türk ekonomisine değil Alman’a, Arap’a para verir ama “Türkçü”.

    Yersen.

    “Dinci”nin Amerika’da tahsil yapıp Fransa’da tatile gittiği ülkede milliyetçilik de bu kadar.

    Bu halk kimsenin dinciliğine, milliyetçiliğine aldanmadan oy vermeyi öğrenmeli artık.

  4. Icy-Macaroon1070 on

    Allan rızası için TSK ya 750 TL. Vermeyen Ermeni Yunan Rum vs olsun diyen kafalar 😂

    Ihale partileri ne yediler be Türkiye’yi. Şu ülkeye vergi veren net enayidir.

  5. Ülkücüler bir kere de şaşırtın bizi be. Türkçe bile yazamıyor embesil mafya özentileri

  6. DisclosedIntent on

    Şunun gibi ayak takımı tipleri başa geçirip benzerlerini iktidarda tutan bu halka da yazıklar olsun… olacak da zaten!

  7. Lonely_Parsnip on

    Artık siyasetimizin sağı, solu, mualifi falan kalmadı. Hepsi nereden ne kadar nemalanabilirimin peşinde. Hiç bir partiye zerre kadar güvenim yok. Dava mava yalan oldu. Az önce de teröristbaşı lehine konuşana ceza kesilmediği haberini gördüm. İzliyorum. Sadece izliyorum. Neydik, ne oluyoruz.

  8. phantomofophelia on

    Ulkuculerin kullandigi dilin nasil yazildigini bilmemesi komedi resmen. Reislerde sever, lol 😂

  9. ya simdi benim aklima geliyorda: buna gidip Porsche almislar gidiyor Dubai de geziyor. gram zannetmiyorum o Porsche u hakkettigini, ne guzel guzel karisiyla geziyor. Bildigin devletin parasiyla hayatini yasiyor. E devlete de parayi biz veriyoruz. Bu Adam bizim paramizla en Luks otomobillerle mi geziyor, kral gibi mi yasiyor. Ustune ustluk kendini cok onemli biri olarak gorup Boyle videolar falan cekiyor. Hani Benim yuzum olmazdi acikcasi. E bunun gibi adamlardan ne kadar col var, heryerde goruyorum. Bizim milletin buna akli ermiyor mu? Nasil bir sistem bu? Devlet buraya nasil geldi ya? acaba bu verilen vergilerin yarisi bile bize donuyor mudur cok merak ediyorum. Sosyal devletcilikle falan cunku ekonomide bisey goremiyorum yani.

  10. Togg milliyetçiliği yapan tiplerin hiçbiri Togg’a binmiyor komedi. İlla Alman olacak yoksa olmaz. Ama Alman’ı da sorsan sevmezler.