It is quite amazing that there is such a contradiction in Hungarian politics, that a right-wing, Christian coalition government is leading the country, but it is also supported by the 0% Labor Party. Funfact, Gyula Thürmer (President of the Labor Party) recently translated Kim Jong Un’s speeches.

https://telex.hu/zacc/2024/10/14/thurmer-gyula-munkaspart-kim-dzsongun-beszedei

Do I need more than this to be able to call Fidesz a Komcsi? 😅

https://www.reddit.com/gallery/1g3br1r

Posted by vialetino

34 Comments

  1. A fideszben Kövér “Bajszosszar v2.0” Laci hangoztatta talán a legtöbbet, mennyire zsigerből gyűlöli a kommunistákat. Most, hogy a párt szervezeti felépítése gyakorlatilag az MSZMP-s időszakokat idézi erősen, számos komcsi rendelkezést intéztek az elmúlt néhány évben, több összefonódás is ismert a mai MSZP-vel és most még ez a fenti is történik, kíváncsi lennék a véleményére egyszer úgy rendesen, mellébeszélés nélkül.

  2. Újabb alvóügynököt aktiváltak? Olyan arcok jönnek elő a repedésekből mostanság, hogy csak pislogok. Nagy lehet a pánik, ha már a zsebkomcsiknak is akcióba kell lépniük.

  3. Magyarország ezen a ponton nem is a politikai lópatkót akarja igazolni, hanem egy kibekúrt fánkot

  4. a munkáspárt mindig is ezt akarta, szovjet csicskakormányt és most fullba nyomják

    kommunista gerontokrácia pörög mint a zománclavór

  5. Tekintve a Munkáspárt elhanyagolható támogatottsága melletti kampánytevékenységét (és annak tartalmát) gyanítható volt, hogy a Fidesz tartja el őket hogy a választások előtt végezzenek “zavarórepüléseket”, próbáljanak elvinni pár pl. régi MSZP-s szavazót az ellenzéktől

  6. Miért kéne meglepődni, hogy a kommunista párt az oroszbarát-oroszügynök kormányt támogatja?

  7. Szeretem amikor az öreg komcsik és a hozzájuk képest fiatal komcsik ilyen szépen egymásra találnak ♥️ Hátrafelé elvtársak! /s

  8. az, h a komcsi komcsi, oke. de h a jobboldoalinak vallott (hazudott) is komcsi… 😂🍊

  9. Van még olyan, hogy munkáspárt?

    4évente a választások előtt lehet őket látni, hogy kampányolnak, de kb ennyi

  10. AnarchiaKapitany on

    Thürmer olyan volt mint a Pulp Fictiönben a béna, hogy négy évente előszedik a dobozból, megbasszák, aztán vissza. Nem tudom hogy most mi értelme volt kiszabadítani, de ha mozgásképes, akkor igazán elmehetne a picsába.

  11. Végülis gyula csak alkalmazkodik a korszakhoz. Elmúlt már az az idő, hogy jobb és baloldal. Vannak a rohadvány diktátorok, meg vannak a nem tökéletes, de emberarcú demokráciák. Nyilván neki ebben a felhozatalban a putyin faszára kell ráakadnia.

  12. Mondjuk azt eddig is lehetett sejteni, hogy Gyulus nem a pártnak befizetett tagdíjakból él.

  13. A fidesz komcsi párt, hivatalos!! A hívők meg a kardjukba dőlnek, mert utálják magukat

  14. A végén még a párt mind a 3 szavazója a fideszre fog szavazni.

    Ez is az a bizonyos párt ahol időnként kell valaki hogy emlékeztessen téged hogy ők még léteznek.

  15. Ha abból indulunk ki, hogy Thürmer és az általa vezetett Munkáspárt az egyetlen olyan politikai formáció, amely következetesen képviseli azokat az értékeket, amelyeket anno az MSZMP változásakor átmentettek, akkor abból egyenesen adódik, hogy most éppen milyen színű is a narancs maffia sokat fordítgatott köpenye. Elvégre egy igazi régivágású szocialista (kommunista) ért velük egyet…