SD top about Åkesson’s wedding party – “little thing”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=1296674

Posted by mifepriston3

5 Comments

  1. “Avslöjandet om att en ledare för ett kriminellt mc-gäng var gäst på SD-ledaren Jimmie Åkessons bröllop har lett till starka reaktioner, och Åkesson själv har kallat det ett misslyckande.

    Men uppgifterna har inte påverkat samarbetet mellan SD och regeringspartierna, enligt Gustav Gellerbrant, SD:s chef i samordningskansliet, där alla viktiga frågor i Tidöavtalet förhandlas.

    – Det händer ju att vi i Samordningen får anledning att diskutera sådant som rör våra partier. Den här gången har jag inte fått några frågor överhuvudtaget från de andra partierna. Så jag betraktar det här som en liten sak i det stora hela, säger han i Ekots lördagsintervju.

    Han tror inte att avslöjandet försvårar SD:s planer att sitta i en regering efter nästa val. Han tror inte heller att det påverkar förtroendet för SD i rättspolitiken, till exempel när det gäller att bekämpa gängbrottsligheten.”

  2. Alltid litet när SD gör bort sig om och om och om och om igen! Men aj vad illa man kan skrika så fort någon annan gör bort sig. (Gör bort sig kanske är brutalt fel ord när man som folkvald har en ledare för en kriminell organisation på flertal fester och aitr eget bröllop)

  3. Så jävla trött på att ingen av Tidöpartierna har någon ryggrad överhuvudtaget. Hur är det ok att Sverige tredje största parti har kopplingar till organiserad brottslighet på detta sättet.

    Ironin i att vanliga SD väljaren inte kommer att bry sig heller. Det är en kult vi detta laget. “Dom är bra för att dom är hårda på brottslighet” låtsas som att det inte regnar när SD blir påkomna med att gnugga axlar med organiserad brottslighet, eller kommer med någon halv lam ursäkt….