According to Balázs Orbán, the Soros network launched a coordinated attack against him because of his statement about 56

https://hvg.hu/itthon/20241011_orban-balazs-soros-halozat-media-1956

Posted by Rossdaemon

34 Comments

  1. horsewithnonamehu on

    Jaja, Bazsikám, a Soros-hálózat miatt van, nem amiatt, hogy egy utolsó talpnyaló hazaáruló vagy 

  2. > elképesztő, micsoda erők mozdultak meg, kiválóan koordinálva, szó szerint ugyanazt mondva, szó szerint ugyanúgy kifordítva, azonnal abszurditásig elvíve az ember mondanivalóját, nyilvánvalóan a Soros-hálózat és az által támogatott média vezetésével. Elképesztő az az erő, amivel szemben tartjuk magunkat, és amivel szemben kell ezt a nemzeti politikát megvalósítani.

    Bazsi. Ha furcsa volt neked, hogy minden médium ugyanazokat a szavakat használta, az azért lehet, mert beidézték azt, amit te a saját száddal mondtál ki ott, a podcastben. Tudod, abban a podcastben, amit ti vágtatok meg, ti ellenőriztetek, ti okéztatok le, és ti raktatok ki publikusba.

    Egyébként azóta már elmondhattad volna, hogy ha nem **úgy** értetted, akkor **hogy** értetted, mert a *”de én az ukránokról beszéltem, akik rószak”* magyarázat elég gyenge volt.

  3. Az persze, meg a török emberei meg a szelim etkár meg a trollok. Lassan átmegy mc istibe a kormány.

  4. tehát akkor….a soros hálózat kifejezte aggodalmát magyarország területi integritásával kapcsolatban, és ez akkor most rossz vagy mi?

  5. Alert_Respect_1433 on

    Én azt nem egészen értem, hogy ha Kohán Matyika azt mondta két hete, hogy rég fel van véve az új adás, és most került ki ez, amiben már az EP vitáról is szó van, akkor

    a) a vita előtt mondott olyanokat a Bazsi, hogy micsoda vastapsot kapott a főni, ami azért kicsit ciki.
    b) készült egy adás, amit inkább nem hoztak nyilvánosságra. Te jó ég, milyen hazaáruló szövegek hangozhattak el benne?

  6. AnarchiaKapitany on

    Magam előtt látom ahogy Bazsi kétségbesetten túrja a gyűlölet-ládát megfelelő bűnbak után, amire kezébe akad a Finkelstein-Birnbaum doktrina.

    * *”Mi lenne ha…?”* kérdezi magától dadogva, gyöngyöző homlokkal.
    * *”Senki nem fogja elhinni*.” esik kétségbe.
    * *”Nem kell hogy hihető legyen, csak valami zaj kell amíg elül ez az egész, és bedobunk valami gumicsontot mint a halálbüntetés, vagy a néptáncosokra kivetett különadó. “*

  7. Prestigious-Job-9825 on

    Egyszerűbb a végén már a marslakókat is hibáztatni, mint beismerni annyit, hogy hibázott. A fideszes vezetők egója tényleg nem ismer határt. Ezt teszi az elmével 14 év teljhatalom… mérhetetlen arrogancia.

  8. Nem 56 a fontos, bár kétségkívül ad neki egy érdekes bukét. Az a lényeg, hogy az örökké harcoló, a magyarokat mindentől megvédő kormány főideológusa szerint egy valódi ellenséggel nem harcolna. Sőt, meg sem próbálná, mert minek. Na, ez a gáz!

  9. Orbán Blamázs csak tenné a dolgát, árulná a hazát, nyalná az orosz csizmákat, erre jön a soros hálózat, és nem engedi békében takonygerincűsködni szegényt. Skandalum.

  10. Electronic-Fee8023 on

    Paranoia: Jelenleg elsősorban olyan téveszmék megnevezésére használják, amelyekben az érintettet üldözi valaki.
    Nem tudom mi váltja ki Balázsban ezt, de szerintem ne szedje tovább és inkább válasszon másik hatóanyagot.

  11. Nem. Csak egy hazaáruló, gerinctelen féreg vagy, Bazsi. Akkora böszmeséget mondtál, ami az öszödi beszéd óta nem látott hullámokat vetett. Soros-hálózat nélkül is.

  12. Mi a valószínűbb: hogy Gyuri bácsi mindannyiunkat fizet azért hogy lehordjunk minden szarnak, vagy hogy akkora faszságot mondtál (finoman fogalmazva) hogy mindenki kiakadt rajta.

  13. Spiritual_Aerie7230 on

    bazsi. Nem vagyok Soros ügynök. De nagyapám emlékére egy péklapát neked jár.

  14. Wild_Lifeguard4542 on

    Jó, hogy nem a ruszkik támadtak, mert akkor már Tovarisch Orbannak kellene szólítani a főnökével együtt, olyan gyorsan feladta volna az országot.

  15. Bazsika az a pincsikutya, aki a kerítés mögött csahol, vicsorít, de amikor kinyílik a kapu, akkor apuci ölébe ugrik! 😀

  16. Unwashed_villager on

    Kiváló! Nagy lehet a baj, ha már a soros-kártyát is ki kell játszani, te komcsi seggnyaló utolsó féreg.

  17. Így van. Érzem is, ahogyan egy megfogalmazhatatlan erő átveszi felettem a hatalmat, és olyanokat mondat velem, hogy “mondd a második Orbánra, hogy hazaáruló”. Ilyenkor az 56 számot látom magam előtt Soros kézírásában.

  18. Longjumping-State139 on

    HAZAÁRULÁS BTK. 258.
    258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
    a) súlyos hátrányt okozva,
    b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
    c) háború idején vagy
    d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
    követik el.

    (3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.