Thunder against Tesfaye’s beer video: ‘Tone deaf’

https://www.dr.dk/nyheder/politik/tordner-mod-tesfayes-oel-video-tonedoevt

Posted by liquid-handsoap

13 Comments

  1. liquid-handsoap on

    >”Tillykke med epx-huen. Skal vi lige tage en bong?” siger ministeren til to unge kvinder, hvorefter han serverer en Tuborg Classic på dåse ved at lade den ene af dem drikke den direkte af en grøn studenterhue.

    respeeekt

  2. ‘Tonedøv’ er vel egentlig bare det ord, der beskriver den nuværende regering allerbedst.

  3. Hvad laver manden også? Han er i krydsilden for at gennemføre nogle særdeles upopulære reformer i gymnasierne, og så prøver han at lolle sig ud af det. ‘Tonedøvt’ er det rette ord.

  4. Vent vent vent, betyder det at Socialdemokratiet er pro cannabis?

    > Skal vi lige tage en bong!?

  5. Er der ikke virkelig stramme regler for virksomheder når det gælder alkohol og reklame? Hvordan fuck kan de folk der laver lovene og kritisere alle andre, så let bare gøre det stik modsatte .. Jeg er så træt af den champagne socialist. Hykleriet driver langt ned af hans murstens villa.

  6. >“Tillykke med epx-huen. Skal vi lige tage en bong?” siger ministeren til to unge kvinder, hvorefter han serverer en Tuborg Classic på dåse ved at lade den ene af dem drikke den direkte af en grøn studenterhue.

    Tesfaye aner jo ikke en skid om ølbong’r.

  7. Noget af en vandring Mattias Tesfaye har taget fra at være Kommunist til SF’er til Socialdemokrat. Og til at lave forlig med to pseudo-borgerlige partier, Moderaterne og Venstre. Jeg forstår ikke hvad han reelt står for – eneste jeg har set er han dyrker sin murer-identitet.

  8. Defiant-Opening5481 on

    Kæft, folk tuder meget. Hvad fanden er der galt i videoen? Jeg er endda totalt uenig med ham politisk, men det er sgu da meget grineren

  9. Alternative_Pear_538 on

    Hvis han havde noget som helst integritet ville han gå af over det her. Men det er jo nærmest bare toppen af isbjerget af problemer med denne mand.

  10. Det er sgu da sjovt nok. Hold nu op. Han er dansk politiks pt. Største talent. Jeg har store forventninger til hans fremtidige politiske virke. Han gjorde det fremragende som integrationsminister, som justistsministerium og nu som undervisningsminister. Spændende tiltag han nu laver. Jeg tænker det bliver godt.