Context: It was about Simeck’s subsidies, where the account gave figures of 20 million, which are not even written by pseudo-media like Infovojna, so I asked him for the source and since then he has been spinning like this 😀

https://i.redd.it/rk2ucn8i8ytd1.jpeg

Posted by TheSimon1

3 Comments

  1. Gratulujem ti, vyhral si online bitku, ešte pár rokov na internete a SBSkar z trnavskej DMky sa ti bude vyhrážať zabitím (stále ta ľúbim Edo). Do vtedy pracuj ďalej.

  2. randomonetwo34567890 on

    Toto je uplne zbytocne, tito ludia neveria na fakty. Raz mi jedna teta napisala na FB, lebo som sa smial na Zomri z chemtrails a poslala nejake video tych typickych hoax obrazkov – Merkelova v lietadle s bandaskami, prazdne lietadlo s bandaskami a podobne. Tak som jej na to poslal link na Youtube, nejaku relaciu z BBC som nasiel, kde factcheckli vyse polovicu tych obrazkov. Na to mi napisala “a ty veris nejakemu videu z youtube?”. Ked som jej povedal, ze to je video z BBC a nie z Youtube a pred chvilou mi poslala random video (subor, nie link), kde nie je ziaden zdroj, a ze ci teda je lepsie verit tomu, tak mi prestala pisat. To je uplne surealne tieto diskusie.