Receives criticism from a colleague: Islam researcher wrote a sad post half an hour after the news of the death of a terrorist leader

https://www.bt.dk/politik/faar-kritik-af-kollega-islamforsker-skrev-soergende-opslag-en-halv-time-efter?fbclid=IwY2xjawF09AlleHRuA2FlbQIxMAABHYCfB8UlKbq468EBhh8se7VjCBX-or3oYncZZKuby3IiIFrlxTd2R5rn1w_aem_j1y8LDJ-7czGFGIEGJb6Fw

Posted by SigerDanJMensHan

9 Comments

  1. Lol, manden “har ikke overskud” til at forklare hvem han skriver om, men har overskuddet til at benægte at det er Nasrahllah. Mellem ham her og Hans Mouritzens ruslandsapologi, så rammer DIIS – mildest talt – ret bredt i kreds af ansatte.

  2. Den anden dag hørte vi om muslimer, der i facebook grupper talte om at kunne fremme deres sag ved at uddanne sig til jurister. Dette er vel ikke så meget anderledes.

  3. SendStoreMeloner on

    >»Jeg forsker i terrororganisationer, og de her organisationer er så tilfældigvis Israels og Vestens fjender. Men det gør mig hverken til en islamofob eller en zionist. Jeg er en forsker,« lyder svaret fra Ranstorp på beskyldningerne fra Saer El-Jaichi.

    Han er sikkert forsker, men klamt at han sørger over den mand.

    >Han har desuden været næstformand for Mariam Moskeen i København.

    Måske udtryk for at han er moderne muslim.

  4. Fra artiklen:

    >”Kommentarfeltet under opslaget er fyldt med Saer El-Jaichis Facebook-venner, der også udtrykker deres sorg.

    >Herunder en kommentar, som direkte hylder Nasrallah, og som Saer El-Jaichi har liket.”

    Fucking lol.