Our meatball maker Yusuf Agha used to use a lot of pork, not only in his meatballs but also in other meaty delicacies. We get the taste of tail fat from pigs. Of course, I don’t see a problem since I also consume pork, but to do this without a certificate and without informing the customers in a Muslim-majority country like Turkey is childishness. . To put it simply, I went to a raw meatball restaurant yesterday and saw a certificate on the wall stating that raw meatballs were halal. If a restaurant chain cannot do what a small business can do, you are a huge son of a bitch, my friend. There may be many more like this, but they have not been revealed yet.



https://v.redd.it/uqpzgs1b3wtd1

Posted by LocationConfident783

8 Comments

  1. yakında açıklama yaparlar “hakkımıza atılan iftiralar gerçeği yansıtmamaktadır, franchise olarak işletilen 2 restoranımızda domuz etinin çıkması ile o restoranlardaki sözleşmemizi feshedip kendileri hakkında yasal yollara başvurduk. sosyal medyada algı operasyonlarıyla bizi karalamak isteyenler hakkında avukatlarımız aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağız.” diye.

  2. Old_Employee_6535 on

    Süleyman Soylu’nun köfteci yusuf a çökmek istediğini okumuştum. Bu adamların da pisliği vardır ama arkasında başka hesaplar da çıkarsa şaşırmam.

  3. Zamanında halka arz yapıp paraları cukkalayıp domuz algısı yarattıktan sonra hisseleri geri toplasalar müthiş bir plan olurmuş

    Kim çökecek acaba

  4. Such-Molasses-5995 on

    Ben bu konuda sessiz kalıyorum uzun zamandır köfteci Yusuf’a çökmeye çalışıyorlar malum kel ve arkadaşları. Avukat zaten bir durun demiş ne oluyor bir biz bakalım diye . Amaç yaygara çıkarıp zorda bırakmak olabilir sana çökemedik ama ekmek de yedirmeyiz diye nam salmak için yapılmış olabilir ki çok kolay içerden adam bul ve domuz eti soktur zor değil . Hatırlarsanız Sedat Peker bu konuyu bize önceden söylemişti

  5. Simple_Gas6513 on

    Büyükbaşların domuz işi vardır, malın fazlasını bunda eritiyorlardır. Nolduysa göt altına gitti. Belki Murat Saydam olayı patlayınca, parti domuz ile ilişkilendirilmesin diye bunu ortaya attılar. Şimdi haberlere baksanız domuzla ilgili tüm haberler köfteci yusufla alakalı.