Tragic or comic: Alexandra Sasha cooperates with pro-Russian crisis adviser

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE17503290/pludselig-ringede-en-kriseraadgiver-for-at-brokke-sig-over-spionanklager-hun-gjorde-kun-krisen-stoerre/

Posted by qchisq

8 Comments

  1. Du er beskyldt for at være del af et pro-russisk misinformationsnetværk. Hvem får du til at ringe til Jyllandsposten for at dysse en historie ned? En person der tjener penge på omgå sanktionerne mod Rusland, selvfølgelig

  2. Big_Satisfaction9919 on

    Stakkel. Tænk engang at være så mentalt udfordret, at man med oprigtighed kan ende op som pro-russisk. Det jo blandt andet derfor vi skal have en ordentlig folkeskole så dysfunktionelle børn ikke ender som hende. Der skal forebygges og ikke mindst ydes hjælp til disse forkvaklet eksistenser inden de ender som små ruzziske reklame søjler.

  3. Jeg gad nok høre hendes undskyldning denne gang. Den er nok desværre henvist til hendes rådgiver. Vi hører ikke mere fra hende, men jeg kunne dog stadig godt tænke mig at vide, hvad hun håber at få ud af det her? Et job i et af de mange selskaber, der stadig opererer i Rusland, som rådgives af denne kvinde?

  4. Hende Birgitte Dyrekilde springer godt nok alle trinene over fra at “ikke at være for eller imod nogle af parterne”, over “gerne vil have fred og at stoppe støtten til Ukraine”, og endda forbi bare at være ligeglad med andet end at penge for så at ende i at være et regulært dumt svin og fuldt ud pro-russisk på alle parametre. Det eneste positive man vel kan sige er at man ikke er i tvivl om hvor hendes loyalitet er.

  5. InternationalOption3 on

    “It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.”