CHP Chairman Özgür Özel: “Assad has issued a general amnesty, this is the opportunity to return to Syria… It is time to raise the world up and say ‘Take responsibility’. But there is nothing like ours. “They are still working to extend the residence permits and work permits of refugees.”



https://v.redd.it/6bccocbqertd1

Posted by Plane_File8536

5 Comments

  1. Plane_File8536 on

    Kaynaklar:

    [Genel Başkanımız Özgür Özel: “Erdoğan seçim öncesi çok söz verdi. Emekliye, asgari ücretliye, depremzedeye, vatandaşa verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Tuta tuta kadına karşı şiddeti meşrulaştıranlara, domuz bağcıların avukatlarına verdiği sözü tutuyor. Lanet olsun öyle söze!”](https://www.instagram.com/reel/DA3fSgQIapx/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

    [“Hani enflasyon çok değil, ahlaksız fırsatçılar vardı ya… Faturaları 700 liradan 2 bin 300 liraya çıkaran fırsatçılara, bilin ki Erdoğan’ın onayı vardır. Faturayı alınca eli yanan herkese söylüyorum. Senin elini yakan Recep Tayyip Erdoğan’dır.”](https://www.instagram.com/reel/DA3qpxnIKnj/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

    [“Esad genel af çıkarmış, tam Suriye’ye dönecek fırsat… Dünyayı ayağa kaldırmanın, ‘Elinizi taşın altına sokun’ demenin tam zamanı. Ama bizimkinden tık yok. Hâlâ sığınmacıların oturma iznini uzatmak, çalışma iznini çıkarmak için çalışma yapıyorlar.”](https://www.instagram.com/reel/DA3zGFqoaGD/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

    [“Eskiden Erdoğan dört işareti yapardı, şimdi Ekrem Bey dört işareti yaparak Erdoğan’ın rüyalarına giriyor. Eğer ki İmamoğlu’na kurulan kumpas, siyasi yasakla sonuçlansın, en kötüsü önümüzde demektir. Bu millete yapılacak en büyük kötülük olur.”](https://www.instagram.com/reel/DA361IRul_K/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

    [“Siyasette her türlü saldırıya, iftiraya hazır olacaksın. Hazırım. Benim için vız gelir tırıs gider. Ama hiçbir CHP’li kadına, hiçbir parti emekçisine bunu dedirtmem, dedirtmeyiz. Ne feda edecek bir Gülşahımız ne sizden korkacak biz Özgür Özel var.”](https://www.instagram.com/reel/DA5M-7vIFDo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)

  2. turkish__cowboy on

    hadi kardeşim sen protokol tartışması yapmaya devam et. chp anketlerde neden düşüşe geçti diye şaşırma ama.

    gençlik çantada keklik değil mi? eşşşek gibi chp’ye oy vermek zorundayız ne de olsa. sen benim hakkımı savunmuyorsun. sen olsan olsan emeklinin muhalefet lideri olabilirsin. tüm bir toplumun olamazsın.

    benden sana da, chp’ye de oy yok. çorbacı ve çiğ metro hakkımı savunmuyorsa, onlara da yok.

  3. Wisible_Ressist on

    Adamları oturma izinleri , çalışma izinleri ve onlara özel ayrıcalıkları var zaten buraya da alışmışlar sence savaşta harap olmuş suriye ye dönerler mi ?