One-legged African pirate gets integration plan and must become Dane

https://www.bt.dk/politik/etbenet-afrikansk-pirat-faar-nu-integrationsplan-saadan-skal-han-blive-dansker

Posted by GoldDiggerDude

50 Comments

  1. Okay, men nu bør vi stoppe med at poste ragebait omkring den her mand. Det er en unik sag, som blev håndteret på en idiotiske måde og nu må vi leve med ham. Vi får formodentlig aldrig en lignede sag igen og en enkelt mand betyder ingenting.

  2. WolfeTones456 on

    Ja, sådan er det jo, når man sender krigsskibe afsted uden nogen plan ¯\_(ツ)_/¯

    Næste gang ved vi da, at de vil sørge for at bruge lidt mere krudt.

  3. Hvorfor skal manden blive dansker?! Giv ham en protese og send skidtet hjem i en gummibåd..!

  4. Har vi r/danmark awards her på kanalen ? For så vil jeg gerne nominerer Steffen Larsen til “årets satiriske politiske udtalelse”

    »Men jeg har dog svært ved helt at greje, at vi er nået hertil. Vi kan håbe på, at han tager hjem til Nigeria igen, fordi han mister modet af at være tilknyttet jobcenteret,« siger Steffen Larsen.

  5. Det er simpelthen så retarderet. Den mand skal bare på røv og albuer hjem. Hold kæft, hvor er vi til grin.

  6. mildlyinconsistent on

    Det er fanme sjovt. Tænk nu hvis han fik et arbejde og blev en god samfundsstøtte. Det er tv-serie-materiale. Serien skal bare hedde Lucky.

  7. Hvis vi bare havde givet ham den fucking protese og ikke lavet en “Det er altså en anden afdeling som står for det” i flere år, så var manden sendt hjem for længst

  8. 55North12East on

    Hvis det havde været politibetjente han havde forsøgt at skyde med en ak47 havde han nok fået en meget lang fængselsstraf. Hvorfor er han ikke i fængsel når nu han beviseligt har skudt mod danske soldater? Hvad er det for en jura, der har frigivet ham?

  9. Det stod klart at Lucky ville blive dansker det sekund man samlede ham op på skibet. Vi sejlede derned uden nogen som helst udleveringsaftaler og nu betaler vi prisen.

    Jeg håber der kommer en dokumentarserie om Lucky, så vi kan følge med i hans integration og måske høre nogle pirathistorier.

    Tak Trine Bramsen.

  10. TheDudeFromTheStory on

    Uanset hvor godt integreret sådan en mand bliver vil han altid have en fod i den anden lejr.

  11. Mere milliarder til forsvaret yeeessss, så kan vi spilde skattepenge i krige der ikke vedrører Danmark og vi kan tage imod flygtninge fra de krige!!!

  12. Extreme_Draw6516 on

    Det er simpelthen ikke rigtig….
    Normalt er jeg et nogenlunde dannet menneske men jeg forstår faktisk ik at vi ik kan hælde ham her ud et sted midt på Atlanterhavet i en gummibåd og så lade ham udleve sine pirat drømme der.

  13. Hooollld kæft hvor er vi til grin og de største cucks nogensinde. Manden prøver at slå vores soldater ihjel, for det får han lov til at gå fri, får opholdstilladelse, skattekroner på lommen og gratis uddannelse.

  14. luscious_lobster on

    Lige om lidt er han i aftenshowet med sin selvbiografi. Derefter starter han en podcast med Sofie Linde.

  15. Furiousfistfucker on

    Hvis han skal blive dansker, skal han vel have et arbejde i 6-8 år, ikke være kriminel eller have ren straffeattest og ikke have gæld til staten/nogen?
    Og kunne forsørge sig selv og hans familie?
    Og bestå indfødsretsprøven og bestå danskprøve 2 eller 3.
    Er det ikke nogen af de krav som udlændinge skal opfylde for at blive statsborger?
    Han er da en lucky fyr, hva?

  16. Shit, mand. Forestil jer at tro, at man skal leve det søde, spændende og sexede liv som koldblodig pirat i Adénbugten, hvorefter man pludselig ender i en eller anden kommunal og handicapvenlig to-værelses lejlighed i fuckin Avedøre, hvor man så er tvangshensat til at skulle fordrive tiden mellem flexjobvagterne hos den lokale kølemontør med at æde bland-selv-slik, diskutere Katherine Diez på Reddit og spille p** til Lone fra Gift Ved Første Blik. Velkommen til Danmark. Feeling lucky?

  17. randomusername6 on

    »Men jeg har dog svært ved helt at greje, at vi er nået hertil. Vi kan håbe på, at han tager hjem til Nigeria igen, fordi han mister modet af at være tilknyttet jobcenteret,« siger Steffen Larsen.

    Hahah klasse citat..

  18. a fucking hvad?

    edit : “Hos Radikale mener man, at det ville være uhensigtsmæssigt ikke at tilbyde piraten Lucky et integrationsforløb.” selvfølgelig er det dem igen som ikke kan lide Danmark

  19. Hvorvist jeg mener vi burde have sikret os at han ikke længere trak vejret da skudvekslingen fandt sted har jeg ikke tænkt mig at komme ind på.

    Forbandet svineri og spild af skattekroner

  20. TrumpetsNAngels on

    Fra artiklen:

    *B.T. har forsøgt at få en kommentar fra udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad, men ministeriet oplyser, at det ikke er muligt.* 

    Ikke fra artiklen: *B.T. har efterspurgt hvornår Kaare Dybvad har tid til et interview, men ministeriet oplyser at det ikke er muligt da ministeren har travlt alle de dage hvor B.T. har tid og hvor emnet omhandler et-benede pirater fra Nigeria.*

    *Omhandler B.T.’s forespørgsel derimod hvor fantastisk en indsats ministeriet gør på boligområdet er der tlfældigvis en tid fredag formiddag fra 8:30 til 12:00 inklusive frokost i Snapsetinget.*

  21. > …erkender, at piraten Lucky sådan set bare får de tilbud, som alle udlændinge med opholdstilladelse får.

    Jeg synes det igen påviser to ting:

    – den såkaldte stramme udlændinge politik er løgn

    – velfærdsstaten er hovedeårsagen til at masseindvandingen og parallelsamfund og alt hvad det medfører

    Der intet politisk mod eller vilje til at røre ved velfærdsstaten magnetiske tilskyndelse til masseindvandringen. Det er næsten i samme liga som Soviet Unionens socialistiske befolkningsudskiftninger op gennem det forrige århundred.