My solution suggestion to the government: Ban the Internet!

https://i.redd.it/x7nwzfi8ertd1.png

Posted by a1iki

17 Comments

  1. Çapsız iktidar yönetemediği herşeyi yasaklamak istiyor. Sıradaki A.K. partisi yasakları: ekonomi yasaklandı, gençler yasaklandı, kadınlar yasaklandı.

  2. “İslamın yayılmasını istemeyen kafirler reddit platformu üzerinden internetin yasaklanıp dini kaynaklara internetten erişilmesini engellemek istiyor” diye haberlerde görmeyiz umarım

  3. Nefes almayı yasaklayalım, nefes vermeyi yasaklayalım, su içmeyi yasaklayalım, araba sürmeyi yasaklayalım, bıçaklar yasaklansın, cinsel ilişki yasaklansın, doğum yasaklansın, sezaryen doğum yasaklansın, motosiklet sürmeyi yasaklayalım, otobüsler yasaklansın, dolmuşlar yasaklansın, Tırlar yasaklansın, sperm üretmek yasaklansın, yumurtalıklar yasaklansın, tükürük üretmek yasaklansın, akıl yürütmek yasaklansın.

  4. Türkiye artık bir mega-devlet olarak gerekeni yapıp tüm kötülüğün adresi olan havvanın yasak elmayı yediği ana zamanda yolculuk yapıp yasak elmalara erişimi yasaklamaları lazım.

    Veya inançlı olmayanlar için zamanda yolculuk yapıp sudan karaya ilk geçip bacakları evrimleşen o nalet canlıya bir son verilmesi lazım daha sonrasında onun torunlarının Discord’da neler konuştuğunu en iyi biz biliyoruz..