While talking, I found this old CD with games, and I remember that there were more of them and I think they were given to some magazine. Have you played any of these / your favorite game?

https://i.redd.it/dqgd1oripptd1.jpeg

Posted by guinnessis4

17 Comments

  1. Ešte dodám že pamatám že mys me to hrávali dosť ale vôbec neviem aké to tu bolo populárne… Ja si tak pamatám Sammy suricate, Caveman adventures, pingwinek kelvin.

  2. ShadowoftheCarax on

    Kedysi vyslo take CD v suvislosti s becherovkou (asi mali vyrocie alebo co) a boli tam dost legendary hry specialne na tu prilezitost. Ak ma niekto link kde to stiahnut tak sem s nim lebo za to by som zaplatil keby si to este raz mozem zahrat 😀

  3. Wow hej, ešte stále to mám odlošené v šuplíku. Niektoré z tých hier mali šialene dobrú hudbu. Na mojom disku sú len dve plné hry (konkrétne táto Klara Doll: The Stylist a Robin Hood) a desiatky demo hier.

    Taktiež si pamätám ako mi mama v práci sťahovala rôzne online hry a napáľovala na CD, lebo doma sme nemali internet, tak aby som ich hrával. Šialené veci tam niekedy boli, od známych online hier čo každý hrával až po experimentálne ambiciózne projekty od začínajúcich game developerov. Potom som sa zvykol hrabať v tých súboroch, meniť textúry a parametre hier, a podobne.