😳

https://i.redd.it/l1vh11n22ptd1.jpeg

Posted by amaram112

36 Comments

  1. fuckre5identadvisor on

    Remek power move, ahogy a fiatal jokepu MP, a jol szabott, de nem fenyuzo oltonyeben, remek tartassal nyujt kezet a komikusan elhizott, pukedlizo es nyilvanvaloan a helyzetben magat kenyelmetlenul erzo Orbannak. Mielott jol fokuszalt tenyekkel szarra oltja.

  2. GrouchySnow9407 on

    Tesztelte, hogy viszonozza -e a kézfogást. Ahogy láttam, először nem volt szándékában, aztán meggondolta magát.. 😬

  3. Ezert pedalozott egesz eddig. Hogy Orban kihivojakent talalkozzon vele, egyenrangu ellenfelkent. A beszede sem az europaiaknak szolt, ha megis, vajon hogy forditja a “foltamadatott a tenger” mondatot a szinkronfordito a tobbi nyelvre??

  4. Lifeorsomethingelse on

    Kár, hogy Gulyás “gerincoszlop” Gergely arca nem látszik tisztábban.

  5. MP ezzel végérvényesen egy szintre emelte magát Orbánnal, kommunikációban legalábbis mindenképp.

  6. Significant_One_4637 on

    Ez szerintem nem gond. Ne beszéljünk egymással, ne nézzünk rá a másikra?

    Gyurcsány is kezett fogott Orbánnal (nem hiába), Von Der Leyen is.

  7. Leuralta a disznot. Legalabb allt volba fel, igy siman magat beszintezte MP alá. Kijott a politikabol a koca, 20 ev sok ido, foleg ellenzek nelkul gyerekek.

  8. Mert az alapvető tiszteletet megadja, ami Vitya – sajnos – jelenlegi hivatalának kijár. Tetszik, nem tetszik (de nagyon nem), de ő jelenleg a miniszterelnök. És lehet, hogy a dagadt úgy lett kikergetve a disznóólból, hogy belesüppedjen a bársonyszékbe, MP azért mégiscsak polgári családból származik. Én leköpném a helyében a fényes tekintetű pasát, de én proli vagyok. 🤷

  9. hugoreyes81516 on

    Orbán Balázs meg az alatta ülő hajléktalan testbeszéde is sokat elmond 😂

  10. Key-Faithlessness940 on

    Sok szimbolika van ebben: az idősebb testesebb ül, kénytelen emelkedni,de szarul néz ki. A fiatalabb áll, dominánsabb már ettől, plusz egy politikai kultúra kifejezése, felül emelkedés, sztem nincs ezzel baj

  11. Weird_Low8962 on

    Ez ilyen win-win mozzanat volt MP részéről. Ha nem fog vele kezet, akkor az nagyon szánalmas OV részéről, de így hogy kezet fogott, pedig egy harcterre tettek egymást. Láttuk korábban MZP-vel sem volt hajlandó Orbán kezet fogni, ez szerintem neki ugyanolyan fétise, mint hogy nem mondja ki az ellenfelei nevet. Egyébként az utóbbiba Putyin is nagymester.

  12. *természetfilmes narrátor hang:* a felvételen megfigyelhető, ahogy az erejét vesztett falkavezér behódol az új domináns hímnek.

  13. Kamala kezet fogott Trumppal a vita elején, és az volt az egyik legerősebb pillanata a debate-nek. Lehet, hogy onnan vette az ötletet. Egyébként zseniális fotó