Consolidation package (maybe) strikes. Pat’s situation.

https://i.redd.it/owoghohx4ptd1.jpeg

Posted by samprotivsetkym

14 Comments

  1. Ameliorated_Potato on

    Akože vyzerá to pekne, ale keby aj sú voľby nemal by som najlepší pocit hodiť hlas PSku. Akože určite by som nehádzal Hlasosmeru alebo podobným exotom, a keby nie je nič iné ako PS tak by som hodil im, ale… nie je to zrovna ideálne.

  2. randomonetwo34567890 on

    V podstate sa len volici SNS presunuli k Republike. Este sa tam vrati Taraba a spol a bude hotovo.

  3. Aj keby to takto dopadlo tak mas vladu zlepenca PS-KDH-SaS-Demokrati. Ti by sa dohodli max na tom ze nebudu fajcit ruske kokoty, na tom boh vie aku koalicnu zmluvu nepostavis.

    Co bude este horsie ak za 3 roky odovzda krajinu cednik niekomu, uz teraz je realne danove zetazenie okolo 70% a ten kokotko neprestane s “konsolidaciou”. Dolinkovej sa podarilo za rok dostat na kolena nemocnicu v krajskom meste cisto len koli jej prijebanosti, Sukaj si robi z policie svoje osobne gestapo atd… Krajina bude v tak dezolatnom stave ze good luck s riesenim, 1 rok nepopularnych reforiem a Zderohlad zase bude vrieskat ako treba predcasne volby lebo maju preferencie na ustavnu vacsinu.

  4. PS, KDH, SaS, Demokrati 42.6%
    Smerohlas a náckovia 39.9%

    Strašne veľa závisí od toho či sa Demokrati a SaS dostane do parlamentu. A či KDH nejebne.

    Škoda matelka a jeho ješitnosti, ak nepôjde ako normálna strana tak neprelezie.

  5. Exciting_Peer on

    Cize stale bez sance. Akurat mozno bude smer hlas republika efektivnejsia v demontazi statu, lebo tam nebudu mat idiotov z sns. A ak by sa aj nejakym zazrakom podarilo spravit pravicovu vladu, spadne na nu taky kybel sraciek, ze nevydrzi 3 roky.

  6. KDH.. ach jaj.. s týmito sa proste nikdy nezmierim.. rovnaké hovädá, ako SMER, či náckovia..

  7. Obvious_Radish9717 on

    > Magyar Szövetség

    Maďarská strana si ide svoje, ani len názov strany nie je slovenský

  8. ja nerozumiem tym 12% Hlasu.. co ludi motivuje volit to, resp. koho tam este uctievaju?? Najvacsia tvar Pelle je nazdar, Dolinkova ukazala neschopnost najhrubsieho zrna a zostal tam kto? Nahlik?

  9. Inevitable-Garden273 on

    Hlas pod vedenim CurajaBlbstoka sa dostane k hranici zvolitelnosti, samozrejme tie percenta sa rozleju bud do Smeru alebo tam, kde niekto pride s lubivou populistickou socialnou retorikou. ( ako onehda Boris Oplodnovac )

  10. StrikeInteresting867 on

    Ono nie sú voľby, v momente ako by boli tak SMER dá ešte tvrdšiu a špinavšiu kampaň a skóre dorovná.

  11. fortuneman7585 on

    Opatrne pri online prieskumoch. Mám s tým z práce skúsenosť, že aj keď sú vzorky prezentované ako reprezentatívne, len spôsob zberu dát vie urobiť veľké rozdiely – napríklad nemusí zachytiť starších respondentov, alebo, sediac pred obrazovkou, človeku zídu na um iné veci ako v offline situácii (čo sú napríklad aj voľby). Čiže tiež by som rád zostavoval vládu bez Smeru a PS podľa všetkého MÁ stúpajúci trend, tie percentá ešte môžu dosť lietať hore – dolu.

  12. Tiny-Firefighter-566 on

    Online prieskum. Nie som podporovateľ Hlasu ani smeru, ale hádam že keby to robili priamo v BA pripadne lokalita štýl KE, Trebišov, či Trnava, hádam že to dopadne výrazne inak. Ak nerátame do toho babky demokratky.