CHP submitted a research proposal to the Turkish Grand National Assembly regarding ‘incels’.

https://i.redd.it/45mc0scwwotd1.jpeg

Posted by LannnBiSus

9 Comments

  1. Boş iş değil mi bu şimdi? Problemi İnceller gibi küçük bir gruba indirgemeye gerek var mı? Eğitim ve yetiştirme sorunu var incel değil.

  2. Kelime bile yurt dışında yeni yeni kullanılmaya başlamışken, cidden bu mu araştırma konusu? Canlı yayınlarda gösterdiler, uyuşturucuyla mücadele biriminin açılması Akp/ MHP oyları ile red edildi. Peki sonra ne oldu? Hiç. Sadece; “Bakın onlar kabul etmedi gördünüz” diyerek üstelemediler bile. CHP’de hep sorun var ama çözüm sıfır.

    Arkadaş biz zaten yıllardır AKP’den ve yaptıklarını söylemekten dilimizde tüy bitti ama bunlar da zerre değişmediler.

  3. Bu incel gibi hayali şeyler üzerine oturtulmuş bir mesele üzerine fazla gidilmedi mi? 

    Chp şurda akp’nin eline gençlerin bir iki hobisi kalmışken onları da sikmesi için sebep verdiğinin farkında değil mi?

    Ülkede kadına olan şiddetinin ve küçümsemenin şu birkaç yıldır adlandırılmaya çalışılan sikimsonik amaçsız bir etiket yerine çok daha derin ve uzun geçmişe dayanan etkenlerden olduğunu farkedemeyecek kadar aciz mi herkes?

  4. False_Cricket3303 on

    PP’ye seloyu koymuş amk OP’si kaybol bu subdan. Meclis hakkında konuşmaman bile gerekiyor mk bölücüleri. Özgürlük savaşçısı falan dersin bide.

  5. > İkbal Uzuner ve Ayşegül Halil’in Semih Çelik tarafından katledilmesinin ardından gündeme gelen ‘inceller’ ile ilgili TBMM Başkanlığı’na araştırma önergesi verdi. Torun “Söz konusu suç makinalarının nasıl kolaylıkla örgütlenebildiği ve suç işleyebildiği anlaşılmalı” dedi

    Bu olaydaki katil incel değil ki, tanıma bile uymuyor. Kadın cinayetlerinin çoğu direkt yakınları tarafından işleniyor, aile, eski eş veya sevgili falan.