I understand if this post seems worth deleting, it’s just pouring out my feelings and I can’t judge any of you. I apologize in advance.

But that’s my goal anyway, because I don’t have anyone to talk to like this. Even though it was recommended to me by my psychiatrist and psychologist, I do not see the desire to go because it would be a financial burden on my father. I’ve never heard anything like this anywhere else.

It would be better if I give some background,

Like some people, my childhood was not a good one. I was naive and quiet, and I didn’t get along very well with other kids, no matter how hard I tried.

I’ve spent the entire 17 years of my life in front of the computer and I haven’t really accomplished anything else. Yes, I learned a new language, I speak and understand English like my mother tongue. But I focused so much that I now find it more likely to speak a foreign language rather than Turkish, even internally.

Because I live a life in which I have never been able to find happiness in my country and dream about the future.

How can I find it? I spend my hours in my own room, in my own silence, on my computer, living a life in which I cannot receive any good news, cannot see any hope for my future, cannot feel trust and respect from my own society, and can only get through the day with simple momentary emotions.

My father is old, he just had tumor surgery and spends all his time at home unemployed. If I say my mother is in a separate house, even though she visits me and stays for days, she returns home tomorrow or another day.

And all I do is spend time happily in this empty room, in my own world, with people outside my country but with whom I can easily spend time and be happy.

But it means that it is now a crime to spend my life in a way that my state does not expect, on Discord or any other similar social media network.

And now I have been removed from my happiness because of these legal and unprecedented environments. Even though it’s unfair.

Now I’m asking you, my dear reddit friend

Where did I go wrong?

I took the photo a few months ago in Mudanya, Bursa. Good day/night.

https://i.redd.it/tbctde045ntd1.jpeg

Posted by LaggyBoi99

2 Comments

  1. Mehan44_second on

    Merhaba, ben Doğa Anadolu coğrafya’dan geliyorum ve yazdığım anda yaşıyorum. Senin gibi ana dili olarak İngilizceyi iyice konuşabilirin ve hayatımı bilgisayar ile geçinebilmiştim. Gerçi şu ki ben birilerle iletişim ve anlaşımda benim onlara karşı etkisi zayıf (özellikle pandemi döneminde) olduğunu dile hetirmek istiyorum. Bunun olmasına rağmen pek de anlaşmazlık durumu söz konusu değil, yanlız benim şahsi olarak aradaki nehri ılımlı gitmediği ilişki bir farklı tipli mal niyetli lise (ve orta okul) öğrencisi bir erkek idi. Kızlarla ilgilenmekte onların peşine koşmakta değilim, onların gözünde bir saf ve yinede başarılı bir elemanım. Okul hayatım genelde “ehh… yinede kötü değil” derim. Hocalarla aram genellikle iyidir, onu bi geçelim. Ben böyle niyeti ile kötü birisi değilim aslında, ama bazen nefsin beni bi yerlere çekdiği olaylar vardır elbet.
    Ben 17 yaşında anadolu lisesi son sınıf eşitağırlıklı sınıfta okuyorum. Benim kardeşim babamın katkı verdiği ilkokulda okuyor, ve ben ilkokul hayatımı bu okulda geçirdim. Onu da bir es geçelim, ailedeki maddi sıkıntılar desem henüz gelmedi diyebilirim.
    Deprem anından sonra günlerce iş arabasında günlerce kaldık, bunaldık doğrusu. Düzensiz bir şekilde biyerlere varmanın ardından ilk olarak bahçenin orada kurulan çadırda, sonrasını bir çinli konteynırda sonra yanındaki diğer konteynırda yaşadık. Bu yılın yazından itibaren babamın bulunduğu DSİ binasının oralardaki lojmana oturuyoruz, ve bu yeni bir başlangıcı belli etti…
    Ben, insanlığın olmadığı yerde bulunan insan olatak senin hislerini anlıyorum. Sen sadece bir olmakla kalmıyorsun, bakarısn yüzlerce binlerce Türk vatandaşı aynen senin gibi. Nerede yaşadıkları ya da bir köyde ya da başka bir yerde yaşadıkları önemli değil, farklı hayatlar yaşayan birçok insan var. Ama bazı türler vardır ki, bir kişinin acısını hissedebilirler. Eğer acıyı, acı hisseden binden hissediyorsa, onla bir olabilir…
    Türk hükumetinin yapmış olduğu at gözlüklü sözde “erişim engeli” hareketi bir şekilde korku dominion taş olayları çıkarır. Bu da ülkeyi dışa belli bir derecede doğrudan ve dolaylı (dışdan Türkiye’ye) olarak kapatır. Hayaller ve ilgilerin gerçekte bulundurulabilmesi bu memlekette ılımlı olmaz. Kimse bizi iplemezde, sallayamazda…