Orbán doesn’t even try to defend the indefensible, he simply shakes it off with a blushing stupidity. Merry Christmas!



https://v.redd.it/rrh3adytwjtd1

Posted by 8088777

38 Comments

  1. Van következménye? Nincs. Akkor mit erőlködjön? Kb mintha egy tinderes csajon kérnéd számon, amiért nem ír vissza neked, mert csúnya vagy és pénzed sincs.

  2. Nem foglalkozik azzal, hogy a magán cégek mit csinálnak? Szóval nyugodtan ellophatják ezeket a pénzeket? Ő le se szarja? És ha szar a kivitelezés? Utána pedig már arról beszél, hogy neki az a feladata, hogy jó legyen a minősége.
    Szóval ők tehetnek arról, hogy ezek a szarok ENNYIRE kurvára túlárazottak?
    Mint a Budapest-Belgrád, ami csak 974 év múlva térül meg.

    Nem érdekli ki valósítja meg, de azért ezek gyanúsan mindig haverokhoz, családokhoz köthetők?

  3. Lehet jó politikus lennék, mert elég lett volna ennyit mondania:

    Levés embernek van annyi és akkora bányája az országban, hogy egy ekkora projektet kiszolgáljon, biztosan ő adta a legjobb ajánlatot.

    Nyilván hazugság, de egy eladható hazugság. Viszont ez egyenesen a pofátlan gátlástalan geciség.

  4. Connect-Wheel-450 on

    Ez a tipikus magyarázat, amit a legtöbb Fideszes használ: “ööö én nem tudom, mert nem az én hatásköröm, kérdezzék meg xy-t”.

  5. PeacefulDream01 on

    Jó napot mini Ereszterelnök úr! Boldog karácsonyt kívánok és a kurva anyádat!

  6. resurrectedbydick on

    Czinkóczi Sándor egyre jobb! Ez a hadovázás Orbán részéről rendkívül putyini volt (ő ugyanígy szokott válaszolni kellemetlen kérdésekre). Jó, hogy ezt sikerült bemutatni az EU-ban ilyen feketén-fehéren. Természetesen az apja bizniszre a Bp-Belgrád kapcsán csak a jeghegy csúcsa. Szinte már piti ahhoz képest amit összeharácsolt más strómanokon keresztül.

  7. Independent-Bug-4955 on

    Érdekes, éppen egy írást olvastam Carl Schmitt-ről, aki egy német filozófus volt a 20. században. Neki volt az egyik nagy elmélete hogy erős vezetők kellenek a nehéz időkben, a liberális demokráciák csak békés, unalmas időkben múködhetnek. Apró bökkenő hogy természetesen a náci párt tagja volt, és még a háború után se jutott eszébe benyögni hogy azért ez így már túlzás volt. Azért még elmehetett Franco diktatúrájába pár előadást tartani. Most éppen a kínai Micimackó és barátai majmolják legjobban az írásait, én azért annyira nem bízom benne.

  8. Mindig ezzel a faszsággal jön hogy ő nem kompetens nem tudja meg mit tudom én. ezt csak a birkáknak jó, meg lerázni magáról mindent. ebből az emberből épkézláb a válaszokat nem fogtok kihúzni soha.

  9. Prestigious_Muffin89 on

    Ez az ember összevissza hadovál!

    A múlt pénteki rádióinterjúban azt mondta, hogy meg kell duplázni a családi pótlékot (az ATV már szalagcímben meg is jelentette akkor este), majd a következő mondatában már családi adókedvezmény megduplázásáról beszélt!

    [https://444.hu/2024/10/04/orban-viktor-a-csaladi-potlek-megduplazasarol-beszelt-majd-eszrevetlenul-javitotta-magat](https://444.hu/2024/10/04/orban-viktor-a-csaladi-potlek-megduplazasarol-beszelt-majd-eszrevetlenul-javitotta-magat)

    Azért egy ilyen baki…. khm…

  10. Tehát őt csak addig érdekli, amíg faternak kiosztja a pénzt, utána már leszarja? Miért kell tetszelegni és nem összefoglalni úgy, hogy a vidéki emberek is megértsék?

  11. az állami beruházás akkor az, ahol a közalkalmazottak ássák az alapot és meg rakják a téglát?

  12. Aki nem vette volna észre, hogyan töpörödött össze ez a hazudós, terelős, aljas varangy, íme röviden:

    – Már megint a családja kapta a kivitelezést állami beruházásra, pedig még azt is megígérte egyszer könnyelműen, hogy ilyen többé nem lesz. Hogy van ez?

    – Nem foglalkozok vele, ez a magáncégek dolga, így nevezzük is ezt magán-beruházásnak.

    – De ez állami beruházás, és a magyar adófizetők fizetik vissza.

    – De magáncégek a kivitelezők, így nem az én dolgom. *<hadonászik>*

    – De állami megrendelésre.

    – De az… nem az én dolgom. *<erősebben hadonászik, nyalint, nyalint>*

  13. Ez az egyik legbénább terelése volt kb eddig.
    Rozsdásodik a vén barom.

    De megnéznék már egy jó vitát vele ahogy szétalázzák. Lehet a szektája még abból sem világosodna meg, de legalább a személyes szórakoztatásomra jó lenne, ha megnézhetném ahogy porig ég.

  14. Mondjuk a kedves riporter is pont úgy teszi fel a kérdést, hogy az alól ki tudjon bújni,

  15. Azért a kérdező is megér egy misét. Az első sumákoló halandzsánál, miszerint ez nem rá tartozik, meg lehetett volna feszíteni. Mi az hogy nem rá tartozik? Ez a dolga, az utolsó fillérig ellenőrizni, mit hova miért fizetnek ki. Ki, milyen közbeszerzésen, milyen ajánlattal nyert részt benne. Ha ez nem érdekli, akkor nem végzi a munkáját.

  16. RedditPeterPal on

    Lehetséges lenne, hogy az országot valójában Orbán apja vezeti? Hiszen még mindig óriási hatást gyakorol a fiára.

    Egyébként igen…Soros és Orbán ugyanannak az érmének a két oldala. Minden amit csinálnak az teljesen törvényes, csak attól még hogy valami törvényes még lehet etikátlan és társadalmilag súlyosan kontraproduktív. Mindig lehet hivatkozni a jogalkotásra, de ha a jogalkotásra befolyással vannak akkor a jog mennyire lehet független az ő érdekiktől?

  17. Miért van az, hogy ebben az országban csak a fideszesek tudnak kommunikálni? Olyan ez, mintha egy gyakornok remegő lábbal interjúvolná meg a ceot.
    Fel kellett volna tenni egyértelműen a kérdést, hogy ha ezek magánberuházások, amihez az állam biztosítja a forrást, akkor hogyan nem gazdagodik Orbán apja az államból? Ennyire egyszerű.

  18. Magyar Péter öccsét fizette az a cég, aminek vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott, csak szolok.

    Ne szavazz a tisza partra, mert egyedul a Fidesz ved meg minket a haborutol es vedi a magyar csaladokat is!

  19. Komolyan érdekelne lassan, hogy akkor miért is felel a miniszter elnök. Azt minden alkalommal megtudjuk, hogy MIÉRT NEM felel, és mivel nincs neki dolga, de a túloldal sajnos mindig hiányzik…

  20. Csak én nem vagyok képes végignézni akármilyen Magyarország kormányával kapcsolatos interjút? Nem birom elviselni, annyira cringe

  21. “Magáncégek mit csinálnak, azzal nem kívánok foglalkozni.”

    Így már mindent értek. Csak a szokásos: én kimért, józan, befolyásmentes, mindentől független vén fasz vagyok, aki nem óhajt beleszólni mások magánéletébe, mert milyen dolog már az? Ki vagyok én, hogy megmondjam másnak mit csináljon? Semmi közöm hozzá. Hagyjanak békén.

  22. Azért mekkora már, hogy úgy kivédhető minden tiltás, hogy közbeiktatunk valamit/valakit és máris megoldva.

    De, ha lett volna esze, mondhatta volna, hogy mennyi bánya is van az országban? Valószínűleg volt tender, amit a kiíró elbírált és választott egy partnercéget. A kiíróra már nem voltak, nem lehettek hatással.