Work at the moment:

https://i.redd.it/gvgyn6j3ietd1.jpeg

Posted by ANALKAZASI

26 Comments

  1. Şunu toplu şikayet etsenize aylık 10k TL üstüne muhtemelen vergi kaçıracak maaşı elden verip. Şu attığı post da zaten kanıtı güzel bir ceza ödesin.

  2. Utanmadan birde “ödeme asgari ücretin altındadır” yazmış kan emici insan müsveddesi.

  3. hafta içi 10 hafta sonu 8 saat üstelik izin gününü yazmamış yani potansiyyel olarak haftada 7 gün toplam 66 saat çalışma ihtimali var utanmadan asgari ücret altı diyor

  4. chrstianelson on

    Bu galerinin adını bilen varsa ALO 170’i arayıp ihbar etsin.

    Asgari ücret ödenmesi gereken minimum yasal maaş. Bu herifler sigorta da yapmıyordur. Bu tür işler için yasal çalışma süresi de haftalık 45 saat. Herif minimum 58 saat çalıştıracağım (Pazar günü izin yoktur bunda, sen ona 66 saat de), üstelik para vermeyeceğim diyor.

    Bir de utanmadan “parayla ilgili gereksiz olumsuz yorum yazmayın” diyor hergele. Biliyor yani ne yaptığını, belli sürekli tepki alıyor bununla ilgili.

    İhbar edin şerefsizleri, ceza kazık gibi girsin de bakalım asgari ücretin neredeyse yarısına ayak işlerini yapacak adam arıyorlar mı bir daha.

    Eşek oğlu eşek bir de “işi kendisininmiş gibi sahiplenecek” diyor.

    İşin sahibi sensin zaten amk. Haftalık 2500TL’ye sen çalış, çalışana yasal haklarını ver. Dürzü.

  5. Gerçekten gençler iş beğenmiyor, fakat bu gençlerin suçu değil.

    Biz iş sahibiyiz ve ne yazık ki suriyeli işçiler çok daha ucuza çalıştırılıyor, biz yine de türk işçiler çalıştıyoruz fakat işçi bulamıyoruz.

  6. Ise baslayinca da “6 aylik deneme suren var, bu sure icersinde sana para odemiyoruz. Fakat sadece patates agirlikli yemek veren kantinimizde yemek yiyebilirsin.” gibi birsey derlerse sasirmam.

  7. Arkadaşlar linki koyamıyorum google lensden aratıp bulabilirsiniz kb autobot engelliyor

  8. Harçlık… Pardon, maaş haftalık. Elden verecek, büyük ihtimal sigorta yok. Toplam maaş aylık 10 bin lira gibi, milletle dalga geçmişler. Diğer işlerden fırsat bulursa araç satışı yapıp prim alacakmış. Haftalık izin de belirtilmemiş.

    Hafta içi mesaisi 10 saat gözüküyor. Sigortalı olsa, günlük molalar için 1 saat düştükten sonra 9 saat kalıyor. Bu da hafta içi toplam 45 saat yapıyor. Bu bile yasal haftalık süreyi dolduruyor, bi de hafta sonu eklemişler. Yuh artık.

    Maraba ilanı vermişler.

  9. Normal işten çok daha ağar ama açlık sınırına dayanan asgari ücreti çok görüyor. 9-5 iş standtarttır avrupa genelinde, bizde 9-6 yapanlar var bu herif 1 saat da olsa kârdır diye 9-7 yapmış bir de hafta sonu da tam zaman çalışacak eleman arıyor. Anahtar parası dediği şey de satılan araba başına 20-30 lira filan değilse şaşırırım. Palyaçoluk yaptığının da farkında, olumsuz yorum yapmayın ihtiyacı olan gelsin yazmış. Resmen aç kalmamak için çalışmak zorunda olanlar sike sike kölem olacak diyiyor.

  10. “İşi kendi işi gibi benimseyecek”. Kendi işi gibi maaş ver benimsesin o zaman, asgari ücretten az maaş nedir

  11. Haftalık 2500 ne, aylık 10k maaş yapıyor. Anahtar satışından payıda anahtarla birlikte müsait bir yerine yerleştirsin orada daha iyi durur.

  12. baronkarahanli on

    Ulan amini yolunu yordamini siktigim evlatlari asgari ucret ne demek isciye verilebilecek en dusuk ucret demek umarim batarsin orospu cocugu umarim

  13. Avusturya’da haftada 1 gün 10 saat çalışan adam aylık 500€ alıyor, aşağı yukarı asgari ücretin 1/3’i. Bu işlerde genellikle gençler, lise/üniversite öğrencileri çalışıyor, böylece hem okuma (kitaplar, toplu taşıma vs) masraflarını karşılayabiliyorlar hemde üstüne gezme tozma yeme içme veya biriktirmeye parası kalıyor. Ben bu bilgiyi “sosyal devlet” diyerek buraya bırakıyım, bunun gibi utanmazların bu kadar kudurabilmelerinin sebebini siz anlarsınız…